‘I Am Legend’ krijg langverwachte sequel

Dieter Blarinckx-05 maart 2022 om 10:04

In 2007 kwam de actie- & horrorthriller ‘I Am Legend’, met in de hoofdrol Will Smith, uit in de bioscoop. En die film was een schot in de roos. Tot op vandaag blijft de film énorm populair en al jaren doen er roddels de ronde over een mogelijk vervolg. Tot nu, want er is ein-de-lijk bevestigd dat er wel degelijk een sequel in de maak is.

Will Smith zal opnieuw van de partij zijn, maar krijgt gezelschap van ‘Black Panther’- en ‘Creed’-acteur Michael B. Jordan. Dat leuke filmnieuws werd bekendgemaakt aan de Amerikaanse pers.

De eerste ‘I Am Legend’ speelde zich af in een bijna verlaten apocalyptisch New York. Smith speelt de briljante wetenschapper Robert Neville die door zijn immuniteit voor een verschrikkelijk virus denkt dat hij de laatste overlevende ter wereld is. Over het verhaal van de sequel is helaas nog geen nieuws.

Stay tuned!

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer