Opnames ‘Indiana Jones 5’ zitten er op!

Dieter Blarinckx-05 maart 2022 om 09:59

De producent van de allernieuwste ‘Indiana Jones’-film, Frank Marshall, heeft via Twitter bekendgemaakt dat de opnames eindelijk afgerond zijn. Het vijfde deel in de populaire franchise zou volgende zomer te zien zijn in de bioscoop.

Het is zo’n 14 jaar geleden dat de vierde prent in de saga, ‘Kingdom of the Crystal Skull’, uitkwam in de bioscoop. Hoog tijd dus voor het vervolg! Normaal zou het nieuwe hoofdstuk al dit jaar te zien zijn, maar het coronavirus stak daar (meermaals) een stokje voor!

Maar nu is er eindelijk schot in de zaak en hebben we zelfs al een releasedatum: het vijfde deel van de saga verschijnt op 30 juni 2023 in de bioscoop.

Check Marshalls tweet hier:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer