Disney+ krijgt goedkoper abonnement (met reclame)

Karen Luiken-05 maart 2022 om 08:12

Disney+ krijgt een goedkoper abonnement. Fantastisch nieuws natuurlijk, maar er zit wel een addertje onder het gras. Het lidmaatschap gaat namelijk automatisch gepaard met reclames tussen films en series door.

Het goedkopere abonnement moet aan het einde van dit jaar beschikbaar worden in de Verenigde Staten. De rest van de wereld, en daarmee dus ook ons land, volgt later. Waarschijnlijk ergens in 2023.

Hoeveel het nieuwe lidmaatschap gaat kosten is niet bekend. Momenteel betaal je 8,99 euro per maand of 89,99 euro per jaar voor een abonnement.

(Photo by Thibault Penin on Unsplash)

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Yes! Nieuwe beelden van derde seizoen 'Love, Victor'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:12

Disney+ dropt op woensdag 15 juni het nieuwe (en helaas ook het laatste) seizoen van ‘Love, Victor’ online. De eerste foto’s daarvan werden al met ons gedeeld, nu is het tijd voor een officiële trailer.

In het derde seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar ook wie hij zelf wil zijn. Met plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De cast bestaat uit Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

Eerder dit jaar werd duidelijk dat het derde seizoen van ‘Love, Victor’ het laatste zal zijn. De eerste twee seizoenen zijn al op Disney+ te zien.

Ontdek meer