Komediefilm 'Free Guy' krijgt een vervolg

Karen Luiken-05 maart 2022 om 08:03

Geweldig nieuws voor fans die helemaal weg waren van ‘Free Guy’. De komediefilm met Ryan Reynolds in de hoofdrol krijgt een vervolg. Misschien zelfs wel meerdere. Dat heeft Steve Asbell, baas van 20th Century Studios, bekendgemaakt in een gesprek met The Hollywood Reporter.

In ’Free Guy’ ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een achtergrondspeler is in een open-world videogame. Hij besluit de held te worden van zijn eigen verhaal, een verhaal dat hij zelf herschrijft. In een wereld die nu geen grenzen meer kent, is hij vastbesloten om dé man te zijn die zijn wereld op zijn manier redt, voordat het te laat is. De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi.

De eerste film kwam in de zomer van 2021 uit en is inmiddels op Disney+ te zien. Ryan Reynolds kondigde eerder al aan dat er een sequel zou komen en dat nieuws wordt nu bevestigd door Steve Asbell. Hij zegt zelfs dat er mogelijk meer vervolgfilms komen. “We hebben meer ‘Free Guy’-films op de planning staan. We gaan het druk krijgen”, zegt hij. “We wachten nu op een script. Het is een fantastisch verhaal.”

TikTok in de ban van 'The Little Mermaid'-soundtrack

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:31

Sinds deze week kan je in de bioscoop gaan genieten van Disney's nieuwste live-action film 'The Little Mermaid'. Niet enkel in de bioscoop is de film een succes, ook op sociale media is de film overal! Op TikTok is zelfs de soundtrack serieus viraal aan het gaan.

Dat sociale media zoals TikTok en Instagram een film kunnen hypen, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook met Disney's 'The Little Mermaid' is dat nu blijkbaar het geval. Nog voordat de film effectief in de zalen speelde, ging het nummer 'Vanessa's Trick' al viraal op sociale media.

In 'Vanessa's Trick' horen we Vanessa, het menselijke alter-ego van zeeheks Ursula, zingen met de stem van Ariel. En het is vooral het zwoele en venijnige karakter van die stem die TikTok helemaal wist in te pakken. Er is zelfs een video opgedoken waarin we hoofdrolspeelster Halle Bailey het nu al iconische nummer zien inzingen!

Check hieronder enkele coole TikToks en ontdek Disney's 'The Little Mermaid' nu in een bioscoop bij jou in de buurt!

BEVESTIGD: Emma Stone keert terug voor 'Cruella 2'

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:18

Leuk en exciting nieuws voor de fans van de Disneyfilm ‘Cruella’, want de roddels lijken dan toch te kloppen: ‘Cruella 2’ is wel degelijk in the making. Hoofdrolspeelster Emma Stone heeft namelijk bevestigd dat ze zal terugkeren voor de sequel.

De eerste film kwam uit in de lente van 2021 en was een gigantisch succes, zowel in de bioscopen als op streamingdienst Disney+. De Amerikaanse actrice Emma Stone kroop in de huid van een jonge en rebelse Cruella, die haar weg probeert te vinden in het Londen van de jaren ’70.

Hoewel er vrijwel meteen na de release van de eerste film werd aangekondigd dat er plannen waren voor een vervolg, werd er nooit echt iets officieel bevestigd. Tot nu…

Insiders bij Disney hebben immers laten weten dat Emma Stone een deal heeft met ‘het huis van de muis’ om een vervolg te maken. Of het dan gaat om een film, of een serie op Disney+, is helaas nog niet geweten.

Stay tuned voor updates!

Ontdek meer