Komediefilm 'Free Guy' krijgt een vervolg

Karen Luiken-05 maart 2022 om 08:03

Geweldig nieuws voor fans die helemaal weg waren van ‘Free Guy’. De komediefilm met Ryan Reynolds in de hoofdrol krijgt een vervolg. Misschien zelfs wel meerdere. Dat heeft Steve Asbell, baas van 20th Century Studios, bekendgemaakt in een gesprek met The Hollywood Reporter.

In ’Free Guy’ ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een achtergrondspeler is in een open-world videogame. Hij besluit de held te worden van zijn eigen verhaal, een verhaal dat hij zelf herschrijft. In een wereld die nu geen grenzen meer kent, is hij vastbesloten om dé man te zijn die zijn wereld op zijn manier redt, voordat het te laat is. De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi.

De eerste film kwam in de zomer van 2021 uit en is inmiddels op Disney+ te zien. Ryan Reynolds kondigde eerder al aan dat er een sequel zou komen en dat nieuws wordt nu bevestigd door Steve Asbell. Hij zegt zelfs dat er mogelijk meer vervolgfilms komen. “We hebben meer ‘Free Guy’-films op de planning staan. We gaan het druk krijgen”, zegt hij. “We wachten nu op een script. Het is een fantastisch verhaal.”

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer