Makers 'Love is Blind' komen met nieuwe datingshow

Karen Luiken-05 maart 2022 om 07:45

Nu de allerlaatste aflevering van ‘Love is Blind’ achter de rug is, wordt het hoog tijd voor een nieuwe datingshow. En dat is dan ook precies waar de makers van het programma voor gaan zorgen. Maak je klaar voor 'The Ultimatum'.

De relaties van zes stellen die op het punt staan te trouwen, worden in 'The Ultimatum' acht weken lang op de proef gesteld. Terwijl de ene partner klaar is om het jawoord te zeggen, is de ander daar minder zeker van. Om te kijken of ze met elkaar verder willen gaan wisselen ze drie weken van partner met een ander koppel. Zo krijgen ze de kans om twee mogelijke toekomsten te beleven. Stappen ze na twee maanden tóch met elkaar in het huwelijksbootje, of kiezen ze voor een ander?

‘The Ultimatum’ worden in twee verschillende delen op Netflix gezet. De eerste acht afleveringen verschijnen op 6 april. De finale en reünie volgen een weekje later op 13 april.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer