IJskoning ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Dieter Blarinckx-05 maart 2022 om 07:30

Wie vorige week naar ‘The Masked Singer’ keek hoe de Vlaamse actrice Tine Embrechts werd ontmaskerd als Flamme Fatale, en deze week was het de beurt aan IJskoning. Hij streed nog in een laatste battle tegen Schorpioen, maar werd helaas niet gekozen door het publiek om door te gaan naar de halve finale van volgende week. Maar wie schuilde er nu achter dat ijzige masker?

Bij de ontmaskering van IJskoning stond het hele podium op z’n kop want niemand minder dan Guga Baúl, echtgenoot van Tine Embrechts, schuilde er achter het statige kostuum!

“Onnozelaar”, klonk het direct bij presentator Niels Destadsbader, die trouwens goed bevriend is met Guga.

De kandidaten die nu nog overblijven zijn Miss Poes, Ridder, Schorpioen en Konijn. Zij hebben dus sowieso een plekje in de halve finale!

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

'Telefects Zomer' zendt aflevering rondom Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Ontdek meer