IJskoning ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Dieter Blarinckx-05 maart 2022 om 07:30

Wie vorige week naar ‘The Masked Singer’ keek hoe de Vlaamse actrice Tine Embrechts werd ontmaskerd als Flamme Fatale, en deze week was het de beurt aan IJskoning. Hij streed nog in een laatste battle tegen Schorpioen, maar werd helaas niet gekozen door het publiek om door te gaan naar de halve finale van volgende week. Maar wie schuilde er nu achter dat ijzige masker?

Bij de ontmaskering van IJskoning stond het hele podium op z’n kop want niemand minder dan Guga Baúl, echtgenoot van Tine Embrechts, schuilde er achter het statige kostuum!

“Onnozelaar”, klonk het direct bij presentator Niels Destadsbader, die trouwens goed bevriend is met Guga.

De kandidaten die nu nog overblijven zijn Miss Poes, Ridder, Schorpioen en Konijn. Zij hebben dus sowieso een plekje in de halve finale!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer