Acteur Sid Van Oerle stopt definitief met 'Thuis'

Karen Luiken-04 maart 2022 om 15:04

Sid Van Oerle keert niet meer terug naar ‘Thuis’. De acteur besloot eerder tijdelijk te stoppen met zijn rol als Kobe Baert, maar maakt nu bekend definitief afscheid te nemen. Reynout Dekimpe blijft verantwoordelijk voor het vertolken van het personage.

“Dat was zeker geen gemakkelijke keuze”, zegt Sid. “Maar ik heb gekozen om voorrang te geven aan andere, uitdagende projecten. Ik kijk met warmte terug op mijn tijd daar, en zal de vele lieve collega's voor en achter de schermen zeker missen."

Producer Hans Roggen: "We hebben begrip voor zijn beslissing, we gunnen Sid nieuwe kansen en projecten en kijken met warme herinneringen terug op zijn creatie van het personage Kobe. Ook op hoe hij achter de schermen zijn stempel heeft gedrukt op de hechte familie die cast en crew vormen."

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Ontdek meer