'Zwaartekracht': de nieuwe single van Regi!

Amber Schepers-04 maart 2022 om 10:28

Om zijn verjaardag dubbel en dik te vieren, verrast Regi zijn fans vandaag met goed nieuws! De Limburgse DJ stelt zijn nieuwe single ‘Zwaartekracht’ voor én dropt ook meteen de eerste namen voor zijn soloconcert in het Sportpaleis. Waar zijn die handjes?

De gloednieuwe single die Regi samen met de Nederlandse zangeres Emma Heesters uitbrengt, komt binnenkort uit. Op 18 maart kan je genieten van de nieuwe zomerhit 'Zwaartekracht'. Je kan de single nu al pre-saven om hem binnenkort als eerste te beluisteren!

En dat niet alleen, want Regi heeft nog meer goed nieuws voor ons in petto. De hitmaker maakte zonet de eerste namen voor zijn soloconcert op 22 oktober 2022 in het Sportpaleis bekend en met deze toppers scoort hij nu al goede punten. Artiesten Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema en Pauline zullen het podium van het Sportpaleis inpalmen voor een onvergetelijke show. Als kers op de taart heeft Regi nog een surprise voor zijn fans, want hardstyle-dj Mark With a K is ook van de partij!

Kan jij niet wachten tot dit spektakel? Koop dan nu al je tickets en wees er zeker bij! Of zou je liever zelf op het groot podium willen staan? Dan is er nog beter nieuws. In het tweede seizoen van de talentenjacht 'Regi Academy' gaat de DJ dit jaar weer opzoek naar nieuw talent. Is het je droom om los te gaan op het podium van het Sportpaleis? Dan is inschrijven de boodschap!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer