'Zwaartekracht': de nieuwe single van Regi!

Amber Schepers-04 maart 2022 om 10:28

Om zijn verjaardag dubbel en dik te vieren, verrast Regi zijn fans vandaag met goed nieuws! De Limburgse DJ stelt zijn nieuwe single ‘Zwaartekracht’ voor én dropt ook meteen de eerste namen voor zijn soloconcert in het Sportpaleis. Waar zijn die handjes?

De gloednieuwe single die Regi samen met de Nederlandse zangeres Emma Heesters uitbrengt, komt binnenkort uit. Op 18 maart kan je genieten van de nieuwe zomerhit 'Zwaartekracht'. Je kan de single nu al pre-saven om hem binnenkort als eerste te beluisteren!

En dat niet alleen, want Regi heeft nog meer goed nieuws voor ons in petto. De hitmaker maakte zonet de eerste namen voor zijn soloconcert op 22 oktober 2022 in het Sportpaleis bekend en met deze toppers scoort hij nu al goede punten. Artiesten Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema en Pauline zullen het podium van het Sportpaleis inpalmen voor een onvergetelijke show. Als kers op de taart heeft Regi nog een surprise voor zijn fans, want hardstyle-dj Mark With a K is ook van de partij!

Kan jij niet wachten tot dit spektakel? Koop dan nu al je tickets en wees er zeker bij! Of zou je liever zelf op het groot podium willen staan? Dan is er nog beter nieuws. In het tweede seizoen van de talentenjacht 'Regi Academy' gaat de DJ dit jaar weer opzoek naar nieuw talent. Is het je droom om los te gaan op het podium van het Sportpaleis? Dan is inschrijven de boodschap!

Harry Styles gebruikt huis van fan als opnamelocatie videoclip

Karen Luiken-28 mei 2022 om 11:32

Harry Styles heeft de videoclip van zijn nieuwe nummer ‘Daylight’ op een bijzondere manier gemaakt. De zanger trok er slechts 3 uur en 300 dollar voor uit, én gebruikte een huis van een fan als opnamelocatie.

Bij het in elkaar zetten van de videoclip schakelde Harry de hulp in van James Corden. De twee heren klopten samen bij verschillende deuren in een straat in New York aan, op zoek naar een locatie waar de clip kon worden opgenomen. Na een paar pogingen kwamen ze uit bij een paar jonge, vrouwelijke fans die maar al te graag mee wilden werken.

“Als we wisten dat ze langs zouden komen, hadden we op z’n minst ons haar geborsteld”, zeiden de meisjes in een gesprek met Variety. “Ik kan niet stoppen met denken aan alle dingen die ik tegen hem had willen zeggen. Ik heb nu een lijstje gemaakt met alle dingen die ik tegen hem zou zeggen als het nog eens zou gebeuren.”

In het totaal hebben Harry en James er drie over over gedaan om de videoclip van drie minuten in elkaar te knutselen. Het budget dat ze eraan uit hebben gegeven: 280 euro.

Ed Sheeran eert dochtertje met nieuw nummer

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:02

Ed Sheeran heeft een nieuw liedje uitgebracht voor zijn kersverse dochtertje. Het nummer is te vinden op een hernieuwde versie van zijn album ‘=’, die hij gisteren lanceerde.

Hoewel Ed geen uitspraken heeft gedaan over de betekenis van het nummer, zegt de tekst van het liedje genoeg. Hij zingt zinnen als ‘welkom op de wereld’ en ‘ik hoorde je hartslag’. Aan het einde van de song horen we hem aan zijn vrouw Cherry Seaborn vragen of ze een kick voelde, waarop zij antwoordt: ‘Het schopte gewoon!’.

De ouders maakten vorige week bekend opnieuw ouders te zijn geworden van een dochtertje. “Ik wil jullie allemaal laten weten dat we weer een prachtig meisje hebben gekregen”, aldus Ed. “We zijn allebei zo verliefd op haar en dolgelukkig om een gezin van vier te zijn.”

Ontdek meer