Zien: Dubai lokt toeristen met Zac Efron en Jessica Alba in waanzinnige Hollywood trailer

Christophe Moons-09 augustus 2021 om 03:29

In Dubai zien ze het altijd ietsje groter dan in de rest van de wereld. Ook op de toeristische dienst blijkbaar, waar ze vonden dat het misschien wel leuk zou zijn om een campagne te lanceren met een spy action film trailer met in de hoofdrollen Hollywoodsterren Zac Efron en Jessica Alba. En met de Australiër Craig Gillespie, bekend van o.a. 'Cruella', als regisseur van dienst.

Toen Zac en Jessica de trailer op hun Insta dropten, was er in eerste instantie verwarring bij de fans. "Is dit een nieuwe film?", vroegen velen zich af. Nope, niet dus, het is gewoon een toeristisch reclamespotje, maar dan next level.

"Met deze nieuwe campagne, 'Dubai Presents', die in première is gegaan met de spy action trailer, gebruiken we de kunst van de cinema om de veelzijdigheid van Dubai aan te tonen", vertelt Issam Kazim, CEO van Dubai Tourism. "Dubai biedt niet alleen iconische locaties en een unieke levensstijl, de stad is ook een hub voor creatief talent in film, muziek, kunst en design."

Zac, die samen met collega Jessica een nogal uitgeblust koppel speelt in de trailer, is alvast grote fan van Dubai. "Ik ben er eerder geweest, maar heb de stad nooit kunnen beleven op deze manier. Hoewel ik veel reis, heb ik meestal niet de tijd om echt op ontdekkingstocht te gaan. Nu wel en vooral de woestijn vond ik geweldig om te zien, het was zo rustig daar."

In de periode van juli 2020 tot juni 2021, nadat de grenzen voor internationale reizigers werden heropend, bezochten 4,1 miljoen mensen Dubai om er minstens één nacht te blijven. Veel te weinig, zijn ze daar van mening, en dus hoopt men dat deze campagne veel toeristen zal overtuigen om een trip te boeken.

Airbnb verhuurt houten huisje van Shrek

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:53

Op zoek naar het meest romantische tripje ooit? Airbnb staat voor je klaar. Via de website kun je binnenkort een verblijf boeken in het huisje van Shrek.

Het huis ligt in de Schotse Hooglanden en lijkt precies op de geanimeerde verblijfplaats van Shrek. Alles aan het plaatje klopt: van de boomstammen die het huis doorboren tot de houten meubels.

In de omschrijving van Airbnb staat dat je in het optrekje oorsmeerkaarsen aan kunt steken, rond een vuurtje kunt zitten en dat je tijdens het ontbijt getrakteerd wordt op door Donkey gemaakte wafels. Wat wil je nog meer?!

Wie de hut wil boeken, moet geluk hebben. Het verblijf is alleen beschikbaar van 27 tot 29 oktober voor maximaal drie gasten. Op vrijdag 13 oktober kunnen liefhebbers zich via deze link aanmelden.

Corendon introduceert 'adults-only' zitplekken

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 08:41- Foto:

Bao Menglong via Unsplash

Luchtvaartmaatschappij Corendon heeft besloten om vanaf november een speciale zone zonder kinderen in te richten op vluchten van Schiphol (Amsterdam, Nederland) naar Curaçao. Reizigers die willen genieten van een rustige reis zonder huilende baby's en luidruchtige kleuters kunnen hiervoor kiezen, zij het tegen een extra vergoeding.

Voor een toeslag van 45 euro kunnen passagiers een stoel reserveren in deze kindvrije zone. Deze zone, gelegen aan de voorzijde van het vliegtuig, wordt fysiek afgeschermd van andere zitplaatsen door middel van wanden en gordijnen.

De luchtvaartmaatschappij benadrukt dat deze 'adults-only-zone', die wordt geïntroduceerd omdat Corendon geen aparte businessclass heeft, een meer ontspannen omgeving biedt voor reizigers.

Grote luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, TUI en Transavia lijken echter niet overtuigd van dit idee en hebben nog geen plannen om deze optie ook te lanceren.