Zien: Dubai lokt toeristen met Zac Efron en Jessica Alba in waanzinnige Hollywood trailer

Christophe Moons-09 augustus 2021 om 03:29

In Dubai zien ze het altijd ietsje groter dan in de rest van de wereld. Ook op de toeristische dienst blijkbaar, waar ze vonden dat het misschien wel leuk zou zijn om een campagne te lanceren met een spy action film trailer met in de hoofdrollen Hollywoodsterren Zac Efron en Jessica Alba. En met de Australiër Craig Gillespie, bekend van o.a. 'Cruella', als regisseur van dienst.

Toen Zac en Jessica de trailer op hun Insta dropten, was er in eerste instantie verwarring bij de fans. "Is dit een nieuwe film?", vroegen velen zich af. Nope, niet dus, het is gewoon een toeristisch reclamespotje, maar dan next level.

"Met deze nieuwe campagne, 'Dubai Presents', die in première is gegaan met de spy action trailer, gebruiken we de kunst van de cinema om de veelzijdigheid van Dubai aan te tonen", vertelt Issam Kazim, CEO van Dubai Tourism. "Dubai biedt niet alleen iconische locaties en een unieke levensstijl, de stad is ook een hub voor creatief talent in film, muziek, kunst en design."

Zac, die samen met collega Jessica een nogal uitgeblust koppel speelt in de trailer, is alvast grote fan van Dubai. "Ik ben er eerder geweest, maar heb de stad nooit kunnen beleven op deze manier. Hoewel ik veel reis, heb ik meestal niet de tijd om echt op ontdekkingstocht te gaan. Nu wel en vooral de woestijn vond ik geweldig om te zien, het was zo rustig daar."

In de periode van juli 2020 tot juni 2021, nadat de grenzen voor internationale reizigers werden heropend, bezochten 4,1 miljoen mensen Dubai om er minstens één nacht te blijven. Veel te weinig, zijn ze daar van mening, en dus hoopt men dat deze campagne veel toeristen zal overtuigen om een trip te boeken.

'Frozen' komt tot leven op ijssculpturenpark in China

Karen Luiken-30 december 2021 om 10:22

Altijd al willen weten hoe de wereld van Elsa en Anna uit ‘Frozen’ er in real life uit zou zien? Boek een ticket naar China en je komt erachter. Daar vind je een enorm ijssculpturenfestival met prachtige gebouwen, beelden en paleizen van ijs en sneeuw.

Van beelden tot hele gebouwen die uit ijs zijn gehouwen, wandelingen én verschillende activiteiten met sneeuwthema. Het is allemaal te bewonderen in Harbin, een stadje in de noordwestelijke hoek van China. Het is er kouder dan in de rest van het land en winters zijn er langer. Temperaturen dalen in de maand januari vaak tot onder de -15 graden.

Tijdens de koudste tijd van het jaar, tussen eind december en februari, wordt de stad omgetoverd tot een heus ‘Frozen’-paradijs. Bezoekers van over de hele wereld komen dan naar Harbin om een breed scala aan tentoongestelde sneeuw- en ijskunst te verkennen. Je kunt er ijsvisssen, ijshockeyen, sleeën en allerlei andere activiteiten beleven.

Dit jaar staat ‘Ice and Snow World’, zoals het festival heet, in het teken van de Olympische Winterspelen. Die starten begin februari in de Chinese hoofdstad Peking.

Kom mee skiën met TAGMAG in San Sicario!

Samuel Wornoo-08 november 2021 om 13:50

De krokusvakantie komt er snel aan en dan is het natuurlijk tijd om te skiën of snowboarden! Van 22 februari tot 6 maart 2022 organiseert The Graduates by Route Du Soleil in samenwerking met TAGMAG dé perfecte skivakantie voor Belgische jongeren die er voor een betaalbaar prijsje even tussenuit willen.

Het Olympic Center Hotel in San Sicario (Italië) werd speciaal voor de Graduates volledig afgehuurd. De appartementen, die aan 4-8 personen onderdak bieden, zijn volledig uitgerust met een eigen balkon en badkamer. Vlakbij het complex wordt een privé après-ski terras gebouwd waar na het skiën perfect verbroederd en gefeest kan worden!

Het Graduates-team zal er voor zorgen dat er ook naast de piste één en ander te beleven valt en voorziet een paar spectaculaire activiteiten die volledig gratis zijn voor iedereen. Uiteraard zijn die niet verplicht en kan er meegedaan worden wanneer men wilt. Zo kan je de lucht in gekatapulteerd worden door de big air bag, gaan skiën in je beste kerstmankostuum tijdens de santa ski, snelheidsrecords breken met de snowscooter, en zorgen dat je je de dag niet meer herinnert tijdens de après-ski. Meer dan genoeg te doen dus!

Wie kan zich inschrijven?
Iedereen tussen de 16-18 jaar die goesting heeft in een fantastisch leuke vakantie. Voor meer informatie kan je terecht op de website van The Graduates, of als je je meteen wilt inschrijven kan dat hier (vergeet TAGMAG niet te vermelden bij je inschrijving).

We zien je graag op je skilatten in Italië!

Ontdek meer