Zien: Dubai lokt toeristen met Zac Efron en Jessica Alba in waanzinnige Hollywood trailer

Christophe Moons-09 augustus 2021 om 03:29

In Dubai zien ze het altijd ietsje groter dan in de rest van de wereld. Ook op de toeristische dienst blijkbaar, waar ze vonden dat het misschien wel leuk zou zijn om een campagne te lanceren met een spy action film trailer met in de hoofdrollen Hollywoodsterren Zac Efron en Jessica Alba. En met de Australiër Craig Gillespie, bekend van o.a. 'Cruella', als regisseur van dienst.

Toen Zac en Jessica de trailer op hun Insta dropten, was er in eerste instantie verwarring bij de fans. "Is dit een nieuwe film?", vroegen velen zich af. Nope, niet dus, het is gewoon een toeristisch reclamespotje, maar dan next level.

"Met deze nieuwe campagne, 'Dubai Presents', die in première is gegaan met de spy action trailer, gebruiken we de kunst van de cinema om de veelzijdigheid van Dubai aan te tonen", vertelt Issam Kazim, CEO van Dubai Tourism. "Dubai biedt niet alleen iconische locaties en een unieke levensstijl, de stad is ook een hub voor creatief talent in film, muziek, kunst en design."

Zac, die samen met collega Jessica een nogal uitgeblust koppel speelt in de trailer, is alvast grote fan van Dubai. "Ik ben er eerder geweest, maar heb de stad nooit kunnen beleven op deze manier. Hoewel ik veel reis, heb ik meestal niet de tijd om echt op ontdekkingstocht te gaan. Nu wel en vooral de woestijn vond ik geweldig om te zien, het was zo rustig daar."

In de periode van juli 2020 tot juni 2021, nadat de grenzen voor internationale reizigers werden heropend, bezochten 4,1 miljoen mensen Dubai om er minstens één nacht te blijven. Veel te weinig, zijn ze daar van mening, en dus hoopt men dat deze campagne veel toeristen zal overtuigen om een trip te boeken.

Stakingen Ryanair Spanje nog tot januari 2023

Dieter Blarinckx-27 juli 2022 om 14:09

Slecht nieuws voor de reizgers onder jullie, want hoewel we eerst dachten dat de grote stakingen bij vliegtuigmaatschappij Ryanair zich zouden beperken tot de zomervakantie, lijkt het nu toch veel langer te gaan duren...

De Spaanse afdeling van Ryanair heeft namelijk aangekondigd dat hun staking (die al bezig is sinds juni) tot en met januari 2023 zal aanhouden met regelmatige 24-uursstakingen. De Spaanse vakbonden USO en SITCPLA hebben dat nieuws ook bevestigd.

"Ryanair heeft geen enkele poging ondernomen om toenadering te zoeken tot de vakbonden. Door publiekelijk elke dialoog af te schieten zien USO en SITCPLA zich genoodzaakt de staking te verlengen", klinkt het bij die twee vakbonden.

Deze nieuwe reeks stakingen gaan van start vanaf 8 augustus en zullen vanaf dan wekelijks van maandag tot en met donderdag plaatsvinden. Deze 24 uursstakingen zullen doorgaan tot en met 7 januari, dus voor een periode van vijf maanden.

Villa uit 'BTS in the Soop' te huur via Airbnb

Karen Luiken-27 juli 2022 om 08:18

Vakantie vieren in de luxueuze villa waar BTS een realityshow opnam: het is nu mogelijk. Airbnb verhuurt een Koreaans optrekje waar de heren van de groep een tijdje verbleven.

De woning in kwestie speelt een grote rol in ‘BTS in the Soop’, waarin J-Hope, RM, V, Jungkook, Jimin, Jin en Suga worden gevolgd voor hun realityshow. De villa ligt in de regio Pyeongchang.

Zelfs als je geen fan van BTS bent, is het huis een prachtige plek om vakantie te vieren. Je krijgt er een privézwembad bij, fitnessruimte, geweldig uitzicht en vooral heel veel ruimte.

Huren? Veel geld zal je er niet voor kwijt zijn. Voor slechts zeven dollar kan het landgoed een nachtje van jou zijn. Enige probleem is dat slechts één persoon deze kans krijgt en er waarschijnlijk heel veel fans zullen zijn die een kansje willen wagen.

Je kunt jezelf vanaf 3 augustus aanmelden via deze site.

1
2
3

Ontdek meer