Opnames derde seizoen 'Never Have I Ever' afgerond

Karen Luiken-04 maart 2022 om 08:53

We hebben een belangrijke update over ‘Never Have I Ever’. Darren Barnet, die Paxton speelt in de tienerserie, laat weten dat de opnames van het derde seizoen erop zitten!

‘Never Have I Ever’ gaat over een Indiaas-Amerikaanse tiener die na een traumatisch jaar populair wil worden. Haar vrienden, familie en gevoelens maken het haar echter niet gemakkelijk.

De show ging in april 2020 in première en werd meteen een groot succes. Een dik jaar later verscheen het tweede seizoen en nu is het dus tijd voor het nieuwe vervolg.

“Gisteren was onze laatste opnamedag van het derde seizoen”, schreef acteur Darren Barnet eerder deze week op Instagram. “Bedankt aan iedereen die deze show mogelijk maakt en bedankt aan onze fans. Ik ben gevuld met liefde en dankbaarheid.”

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen verschijnt.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer