De Nike Air Max 90 Batman komt er bijna aan!

Amber Schepers-04 maart 2022 om 08:24

Goed nieuws voor Batman lovers! Naast het feit dat de gloednieuwe film 'The Batman' deze week in première is gegaan, komen nu ook de eerste Batman geïnspireerde Nike Air Max 90 sneakers eraan.

Ben jij een echte Batman fan? Dan zijn deze nieuwe Nike Air Max 90 Batman sneakers echt iets voor jou. Ontwerpers van de sneaker hebben zich helemaal laten gaan met deze hippe Nikes gebaseerd op de klassieke Batman kleuren. Met dit unieke exemplaar word je vast en zeker een echte trendsetter. Het model zal eind maart in Europa op de markt komen. Aftellen maar!

En we hebben nog meer goed nieuws voor echte sneaker liefhebbers. Op zondag 13 maart is Gent the place to be, want dan wordt de SNEAK’UP, de sneaker & streetwear convention, georganiseerd waarbij resellers, customizers en artists aanwezig zullen zijn en je hun items kan kopen of zelfs kan traden met elkaar. Als fan van street culture weet je dus wat doen op deze lazy sunday!

Wil jij erbij zijn? Check dan zeker de site en koop je ticket!

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer