Legendarische actieheld Danny Trejo komt naar Gent!

Karen Luiken-03 maart 2022 om 18:22

De gastenlijst van FACTS, de grootste en oudste comic con van ons land, krijgt steeds meer vorm. Er stonden al wat grote namen op het affiche, maar vanaf vandaag is daar ook de legendarische actieheld Danny Trejo aan toegevoegd.

Danny heeft een curriculum vitae waar je u tegen zegt. Hij speelde grote rollen in onder meer de ‘Machete’-reeks, ‘Bad Ass’ en ‘Froms Dusk Till Dawn’. Maar hij was ook te zien in titels als ‘Sons of Anarchy’, ‘Breaking Bad’, ‘xXx’, ‘The Book of Boba Fett’, ‘The Flash’, ‘Desperado’ en ‘Con Air’.

De acteur is alweer de vijfde ster die wordt toegevoegd aan de line-up van FACTS. Hij vergezelt grote namen als Natalie Tena uit ‘Harry Potter’, Rick Hoffman uit ‘Suits’ en het ‘Cobra Kai’-duo Jacob Betrand en Peyton List.

Danny zal net als de rest aanwezig zijn op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo Gent. Hij is beschikbaar voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A-shows. Kaartjes kopen? Dat kan hier.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer