Kanye West begraaft Pete Davidson levend in nieuwe clip

Amber Schepers-03 maart 2022 om 14:48

Kanye West dropt zijn nieuwe single 'Eazy' samen met The Game. Bij de videoclip van de nieuwe song valt er wel iets opmerkelijk op. Zo lijkt het erop dat West zijn rivaal Peter Davidson levend begraaft.

Na hun officiële scheiding is het weer zover: Kanye West haalt voor de zoveelste keer hard uit naar comedian en nieuwe liefde van zijn ex-vrouw, Pete Davidson. Dat Kanye, die nu onder de naam Ye verdergaat, de relatiebreuk met de realityster Kim Kardashian maar moeilijk kan verwerken, is al langer duidelijk.

De Amerikaanse rapper bedreigde Davidson al enkele keren via sociale media, nadien verwijderde hij steeds zijn posts, maar dit keer gaat Ye weer een stapje verder. In de animatievideo van zijn nieuwe single ‘Eazy’ kunnen we zien hoe de rapper Davidson levend begraaft. De comedian wordt in de video ontvoerd, vastgebonden en levend in een graf gelegd.

Of dit een duidelijke aanval is op Davidson wordt vrij duidelijk wanneer de rapper hem zelfs in zijn lyrics vernoemd. "God heeft me gered na mijn auto-ongeluk zodat ik Pete Davidson in elkaar kon slaan", rapt West.

Dat West met gewrongen gevoelens zit, is zo toevallig nog niet, want de videoclip kwam nog geen dag na de officiële scheiding van Kanye West en Kim Kardashian uit. De Kardashian-realityster vroeg een jaar geleden de scheiding aan na een huwelijk van bijna zeven jaar. Na enkele maanden zijn de twee nu officieel gescheiden.

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer