Nicolas Caeyers speelt typetjes in nieuwe comedyreeks

Karen Luiken-03 maart 2022 om 08:12

Nicolas Caeyers heeft iets leuks in petto. De TikTokker laat zich binnenkort van zijn grappigste kant zien in een gloednieuwe comedyreeks op Streamz. Hij gaat maar liefst elf typetjes spelen in ‘Couples Therapy’!

In het programma komen elf koppels naar voren die elk zijn eigen reden heeft om in relatietherapie te gaan. We ontmoeten ze bij de therapeut en leven mee met alle bizarre, chaotische en grappige discussies. Wie van hen blijft samen en welke relatie overleeft de therapie niet?

Nicolas Caeyers vertolkt in elk stel een hilarische rol. De ene keer speelt hij de vrolijke Sigi, de andere keer de iets te stoere Kenny. Naast hem zit steeds een andere partner, rollen die worden vertolkt door onder anderen Amelie Albrecht, Lize Ferybn, Noa Tambwe Kabati, Bram Verrecas, Issam Dakka en Brecht De Groot. Tine Embrechts speelt de psycholoog.

‘Couples Therapy’ is vanaf morgen (4 maart) te zien op Streamz.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer