Nicolas Caeyers speelt typetjes in nieuwe comedyreeks

Karen Luiken-03 maart 2022 om 08:12

Nicolas Caeyers heeft iets leuks in petto. De TikTokker laat zich binnenkort van zijn grappigste kant zien in een gloednieuwe comedyreeks op Streamz. Hij gaat maar liefst elf typetjes spelen in ‘Couples Therapy’!

In het programma komen elf koppels naar voren die elk zijn eigen reden heeft om in relatietherapie te gaan. We ontmoeten ze bij de therapeut en leven mee met alle bizarre, chaotische en grappige discussies. Wie van hen blijft samen en welke relatie overleeft de therapie niet?

Nicolas Caeyers vertolkt in elk stel een hilarische rol. De ene keer speelt hij de vrolijke Sigi, de andere keer de iets te stoere Kenny. Naast hem zit steeds een andere partner, rollen die worden vertolkt door onder anderen Amelie Albrecht, Lize Ferybn, Noa Tambwe Kabati, Bram Verrecas, Issam Dakka en Brecht De Groot. Tine Embrechts speelt de psycholoog.

‘Couples Therapy’ is vanaf morgen (4 maart) te zien op Streamz.

Netflix trekt stekker uit 'That 90's Show'

Karen Luiken-04 oktober 2024 om 13:09

Helaas, er komt geen derde seizoen van ‘That 90’s Show’. Netflix heeft de stekker er na twee seizoenen uitgetrokken.

Reden van het einde van de reeks? Volgens Deadline werd ‘That 90’s Show’ minder goed bekeken dan gehoopt. En dat vinden niet alleen fans jammer, maar ook Kurtwood Smith, die Red Forman speelde in de serie. “Ik weet dat jullie me hebben gevraagd wanneer het derde seizoen komt, maar ik heb slecht nieuws. Netflix verlengt niet”, schrijft de acteur. “Ik heb genoten van elke minuut dat ik opa Red tot leven mocht brengen. Ik heb het al eerder gezegd, maar het is de moeite waard om nog eens te vermelden. Deze show had zoveel liefde en de meest geweldige cast, schrijvers, regisseurs, producers en crew.”

Het eerste seizoen van ‘That 90’s Show’ ging in 2023 in première, het tweede seizoen volgde afgelopen zomer. De reeks speelt zich af in de zomer van 1995 en bevat verschillende personages en locaties die ook te zien waren in zijn voorganger ‘That 70’s Show’. Tiener Leia speelt de hoofdrol, die op bezoek gaat bij haar grootouders in Point Place, een plek waar haar nieuwe vrienden haar laten zien wat het betekent om cool te zijn.

Terugkerende sterren zijn naast Kurtwood Smith onder anderen Debra Jo Rupp als Kitty Forman, Topher Grace als Eric Forman, Mila Kunis als Jackie Burkhart, Ashton Kuster als Michael Kelso en Laura Prepon als Donna Pinciotti.

'Modern Family'-ster Sarah Hyland aangeklaagd door manager

Chelsy Vanlerberghe-03 oktober 2024 om 13:28

Sarah Hyland, bekend als Haley Dunphy uit de hitserie 'Modern Family', is aangeklaagd door haar voormalige manager, Richard Konigsberg. Ze zou hem nog geld verschuldigd zijn.

In april heeft de actrice Richard ontslagen, maar hij claimt dat ze hem nog een serieus bedrag schuldig is. Hij eist 10 procent van haar huidige inkomsten, dus ook van wat ze verdient met Modern Family en andere projecten waar hij bij betrokken was. Volgens juridische documenten hadden ze jarenlang een overeenkomst waarin hij die 10 procent kreeg.

Richard zegt dat Sarah hem tot zijn ontslag wel heeft betaald, maar dat ze nu geen cent meer overmaakt. Hij denkt dat ze hem heeft ontslagen omdat ze hem niet meer wilde betalen. Tot nu toe heeft Sarah nog niet publiekelijk gereageerd op zijn beschuldigingen.

Ontdek meer