Afschuwelijk nieuws voor Liese uit 'Big Brother'

Karen Luiken-03 maart 2022 om 07:50

Liese uit het vorige seizoen van ‘Big Brother’ heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. Via een post op Instagram laat ze weten dat ze de auto-immuunziekte MS heeft.

De voormalige ‘Big Brother’-kandidate kwam erachter bij een bezoekje aan het ziekenhuis. Daar moest ze eerder deze week heen omdat ze al een paar dagen last had van een troebel zicht in haar rechteroog.

Na een CT-scan, ruggenmerkprik voor het afnemen van hersenvocht, bloedafname en een MRI-scan van het hoofd kwam het slechte nieuws naar voren. “Ze zeiden me dat ik sowieso nueritis optica heb, dat is dus een ontstoken oogzenuw”, aldus Liese. “Maar 50 procent van de gevallen is de oorzaak van neuritis optica een auto-immuniteitsziekte. Net is de neuroloog langs geweest met het verdict. Ik heb een auto-immuniteitsziekte. Ik heb MS. Multiple sclerose.”

Lieses klok staat even stil, zo schrijft ze. “Ik ben iemand die heel positief is, dat weten jullie, dus ik geloof ook dat dit goed behandeld kan worden en ik ga de beste dokters zoeken om me te begeleiden.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer