Luca & Amy vormen nu samen band De Bende

Dieter Blarinckx-02 maart 2022 om 21:13

Eind vorig jaar ging het felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe naar de Nederlandse Julia. Maar dat wil nog niet zeggen dat 'K2 zoekt K3'-deelnemers Amy en Luca bij de pakken bleven zitten. Zij werden immers heel goede vrienden en vormen nu samen met nog vier andere muzikanten de band De Bende.

"Met de nieuwe gezichten Luca en Amy, gekend van K2 zoekt K3, tovert De Bende zichzelf live om tot Mega Party Machine die een hyperbesmettelijk Feestvirus verspreidt... hou je dus klaar voor 1 uur non-stop hits, tot je kaken stijf staan van het lachen en meebrullen! Zo onweerstaanbaar is De Bende. Mis het F-F-Feest van het jaar dus niet!", staat te lezen op sociale media.

De Bende is een groep van muzikanten die de zotste toeren uithaalt om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma!

Benieuwd naar hun zotte avonturen? Hier kan je hen volgen!

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer