Angèle verrast publiek tijdens Dua Lipa’s tour in New York

Amber Schepers-02 maart 2022 om 12:44

Dua Lipa is on the road met haar Future Nostalgia Tour door Amerika en gisterenavond deed ze dat met een speciale twist. Tijdens de hit ‘Fever’ stond ons Brussels zangtalent, Angèle, ineens naast Dua Lipa op het podium in Madison Square Garden in New York.

Fans werden gisteren omver geblazen nadat Dua Lipa samen met Angèle de hit 'Fever' zong. De Britse zangeres verraste haar fans, want de verrassingsact werd niet op voorhand aangekondigd. Onze landgenote staat hiermee als tweede Belg ooit op het wereldberoemde podium in New York, enkel Stromae deed het haar voor.

De twee popsterren werden twee jaar geleden goede vriendinnen nadat ze samen hun hit ‘Fever’ uitbrachten. Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat Angèle op 2 en 3 mei de show zal stelen tijdens het voorprogramma van Dua Lipa’s optreden in Londen.

Dua Lipa zal ook naar ons land komen met haar Future Nostalgia Tour. Op 6 en 7 mei reist ze af naar Antwerpen om in het Sportpaleis de pannen van het dak te zingen.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer