Britney Spears dropt naaktfoto’s op Instagram

Amber Schepers-02 maart 2022 om 11:17

Na de jarenlange strijd #FreeBritney profiteert de Amerikaanse zangeres nu extra hard van haar vrijheid. Het lijkt erop dat ze haar verloren tijd dubbel en dik inhaalt.

Op Instagram verrast de 40-jarige zangeres haar volgers met wel heel expliciete foto’s. Dat Britney Spears graag wat meer toont, weten fans al langer, maar gisteren ging ze nog een stapje verder.

De zangeres postte enkele gewaagde foto’s waar ze op het strand van het privé-eiland in Frans-Polynesië ligt tijdens een vakantie met haar verloofde, Sam Asghari. De foto’s wekken heel wat uiteenlopende reacties op.

Dertien jaar lang leefde Spears onder de voogdij van haar vader, Jamie Spears, die al die jaren alles over haar leven besliste. Na een aanslepende juridische strijd heeft de zangeres sinds november haar eigen leven weer in handen.

Zien: Avril Lavigne recreërt iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer