Opnames derde seizoen 'Outer Banks' zijn van start

Karen Luiken-02 maart 2022 om 09:09

Het aftellen naar nieuwe afleveringen van ‘Outer Banks’ kan beginnen. De opnames van het derde seizoen zijn officieel van start!

Netflix heeft via social media een aantal foto’s van de cast gedeeld. Op de kiekjes zien we onder meer Madeline Cline en Chase Stokes. De twee zijn in real life misschien niet meer samen, maar op de set vormen ze nog altijd een liefdeskoppeltje. Dat kunnen we althans opmaken uit één van de foto’s, waarop ze hand in hand te zien zijn.

“Time to get in a pogue state of mind”, schrijft Netflix bij de beelden. “Het derde seizoen van ‘Outer Banks’ is officieel in productie.” Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen op de streamingsdienst verschijnen.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer