Zoë Kravitz: 'Catwoman is biseksueel in The Batman'

Karen Luiken-02 maart 2022 om 08:53

De Catwoman die te zien is in de nieuwe ‘The Batman’ valt zowel op mannen als vrouwen. Dat heeft Zoë Kravitz, de actrice die het personage speelt, duidelijk gemaakt in een gesprek met Pedestrian.

Zoë vertolkt in de film de rol van nachtclubmedewerker Selina Kyle, die ook wel bekend staat als Catwoman. Ze ontwikkelt een prille romance met The Batman, maar blijkt daarvoor ook een relatie te hebben gehad met een vrouw. “Dat is hoe ik het interpreteerde, dat ze een romantische relatie hadden”, zegt Zoë. “Ik ben het er helemaal mee eens.”

Regisseur Matt Reeves ontkent noch bevestigt de biseksualiteit van Catwoman. “Ik denk niet dat we rechtstreeks die kant op wilden gaan, maar je kunt het zeker op die manier interpreteren”, zegt hij. “Het was de bedoeling dat er een vrij intieme relatie tussen hen zou zijn."

'The Batman' verschijnt deze week in de bioscoop. Robert Pattinson vertolkt de hoofdrol.

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer