'The Kissing Booth'-ster is verloofd

Karen Luiken-02 maart 2022 om 08:46

Joey King gaat trouwen! De 22-jarige actrice uit ‘The Kissing Booth’ maakt via Instagram bekend dat haar vriend Steven Piet haar ten huwelijk heeft gevraagd.

“Ik heb nooit geweten dat geluk zo krachtig kon zijn”, schrijft Joey bij een reeks foto’s van zichzelf en haar kersverse verloofde. “Ik heb nooit geweten dat de aanwezigheid en het hart van een persoon als thuis kunnen voelen. Ik heb nooit geweten dat liefde zo onbetwistbaar mooi kon zijn. Ik wist het niet, totdat jij kwam.”

De actrice is op de magische datum van 2/2/22 ten huwelijk gevraagd. “Op die dag maakte je me de gelukkigste vrouw ter wereld”, vervolgt Joey. “Ik hou meer van je dan een Instagram-onderschrift ooit kan omschrijven. De rest van mijn leven met jou spenderen klinkt als een droom, dus laten we het doen.”

Joey was eerder samen met haar ‘Kissing Booth’-collega Jacob Elordi, maar die relatie werd tijdens de opnames van de filmfranchise verbroken.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer