'The Kissing Booth'-ster is verloofd

Karen Luiken-02 maart 2022 om 08:46

Joey King gaat trouwen! De 22-jarige actrice uit ‘The Kissing Booth’ maakt via Instagram bekend dat haar vriend Steven Piet haar ten huwelijk heeft gevraagd.

“Ik heb nooit geweten dat geluk zo krachtig kon zijn”, schrijft Joey bij een reeks foto’s van zichzelf en haar kersverse verloofde. “Ik heb nooit geweten dat de aanwezigheid en het hart van een persoon als thuis kunnen voelen. Ik heb nooit geweten dat liefde zo onbetwistbaar mooi kon zijn. Ik wist het niet, totdat jij kwam.”

De actrice is op de magische datum van 2/2/22 ten huwelijk gevraagd. “Op die dag maakte je me de gelukkigste vrouw ter wereld”, vervolgt Joey. “Ik hou meer van je dan een Instagram-onderschrift ooit kan omschrijven. De rest van mijn leven met jou spenderen klinkt als een droom, dus laten we het doen.”

Joey was eerder samen met haar ‘Kissing Booth’-collega Jacob Elordi, maar die relatie werd tijdens de opnames van de filmfranchise verbroken.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer