Geen mondmaskers meer in Disneyland Paris

Dieter Blarinckx-01 maart 2022 om 22:01

Wie nog een tripje naar Disneyland Paris wou plannen, maar het niet zag zitten om een ganse dag met een mondmasker op door het park te hollen, let nu best op. Disney heeft immers zopas bekendgemaakt dat het nu niet meer verplicht is om een mondmasker te dragen in het park.

"In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse overheid is het dragen van een mondmasker niet langer verplicht in Disneyland Paris vanaf 2 maart. We adviseren gasten om een mondmasker te dragen tijdens belevenissen zoals de parade en de avondshow Disney Illuminations", staat te lezen op hun website.

Wél is het nog steeds verplicht om je Covid Safe te laten scannen.

Meer info over de maatregelen tegen het coronavirus kan je vinden op hun website.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer