Måneskin stelt tour uit door conflict Oekraïne-Rusland

Dieter Blarinckx-01 maart 2022 om 21:28

De Italiaanse sensatie Måneskin heeft bekendgemaakt dat ze hun tour zullen uitstellen vanwege het grote conflict tussen Oekraïne en Rusland. Dat maakte de band bekend via sociale media.

“In het licht van de Russische inval in Oekraïne vinden we dit niet het moment om nieuwe data vast te stellen. Meer dan ooit zijn onze gedachten bij de mensen die op dit moment door oorlog worden geteisterd. We zullen met nieuwe data komen zodra er weer vrede is. Onze solidariteit ligt bij degenen die lijden onder het conflict in Oekraïne en we hopen dat er een einde zal komen aan het aanhoudende geweld.”

Ze beloven wél om ASAP met nieuwe data te komen. Dus stay tuned!

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer