Måneskin stelt tour uit door conflict Oekraïne-Rusland

Dieter Blarinckx-01 maart 2022 om 21:28

De Italiaanse sensatie Måneskin heeft bekendgemaakt dat ze hun tour zullen uitstellen vanwege het grote conflict tussen Oekraïne en Rusland. Dat maakte de band bekend via sociale media.

“In het licht van de Russische inval in Oekraïne vinden we dit niet het moment om nieuwe data vast te stellen. Meer dan ooit zijn onze gedachten bij de mensen die op dit moment door oorlog worden geteisterd. We zullen met nieuwe data komen zodra er weer vrede is. Onze solidariteit ligt bij degenen die lijden onder het conflict in Oekraïne en we hopen dat er een einde zal komen aan het aanhoudende geweld.”

Ze beloven wél om ASAP met nieuwe data te komen. Dus stay tuned!

Zo hoorde je 'Flowers' van Miley Cyrus nog nooit!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 17:05

Op YouTube wordt vaak de meest creatieve en coole content gedropt. Zo kwamen we ook op deze cover van de megahit 'Flowers' en die neemt je helemaal mee naar de roaring twenties!

Miley Cyrus' wereldhit 'Flowers' wordt platgedraaid op de radio, maar deze speciale en verrassende versie hoorde je nog nooit! Het populaire YouTube-collectief Postmodern Jukebox dropte zopas immers een bewerking van de hit, maar dan in een jaren '20-jasje.

De groep Postmodern Jukebox brengt regelmatig nieuwe bewerkingen uit van grote hits, maar telkens met een hoek af. Dit keer is het de beurt aan de megahit 'Flowers' van Miley Cyrus. En wij zijn er helemaal zot van!

Check de verrassend coole versie hieronder:

Zien: Pommelien dropt teaser van nieuwe single

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 14:12

De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs is momenteel niet weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten met haar oorwurm ‘Zilver’, maar via sociale media heeft ze ons toch al een teaser gegeven van haar nieuwste single ‘Hypothetisch’!

Op haar insta postte Pommelien een video waarin ze ons al een klein voorsmaakje geeft van ‘Hypothetisch’, haar gloednieuwe single. Die nieuwe song zal vanaf 30 maart overal te vinden zijn, en kan je ‘m alvast presaven!

Check de teaser van de single hieronder en meer info over hoe je ‘m kan presaven kan je hier vinden.

Ontdek meer