Pano toont zware impact van verkrachtingsdrugs

Amber Schepers-01 maart 2022 om 13:29

Een zorgeloze avond stappen kan al snel omslaan in een ongewilde nacht waar je je niets meer van herinnert. Het kan zomaar gebeuren dat je het slachtoffer wordt van spiking, waarbij drugs of alcohol in je drankje wordt gemengd zonder eigen toestemming of medeweten.

Pano komt deze week met een aangrijpende aflevering waarin ze de zware impact van verborgen verkrachtingsdrugs laten zien. Enkele vrouwen getuigen en vertellen moedig hun verhaal.

“Ik heb totaal geen idee wat er met mij is gebeurd. Iemand heeft buiten mijn bewustzijn mijn lichaam gebruikt en ik kan niet omschrijven hoe dat voelt”, vertelt een jonge vrouw onder de schuilnaam Sarah. En zij is zeker niet de enige, want er komen steeds vaker meldingen over spiking binnen. Elke week is er in ons land één aangifte van verkrachting met drugs.

Volgens experts is het moeilijk om daders te vinden nadat de ‘perfecte verkrachtingsdrug’ werd gebruikt waarbij het slachtoffer een black-out krijgt. Vaak herinneren de slachtoffers zich bijna niets meer. In de Pano aflevering wordt onderzocht welke stappen het slachtoffer kan ondernemen om de dader te vatten. Experts benadrukken het belang van de eerste zorg en het forensisch onderzoek dat meteen na de feiten moet worden gedaan.

De aflevering 'Verkrachtingsdrugs verborgen' is morgen om 21.25 u te zien op Eén.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer