'Euphoria' is op één na best bekeken show van HBO

Karen Luiken-01 maart 2022 om 09:19

‘Euphoria’ is razend populair. De serie is volgens Variety de op één na meest bekeken show van HBO sinds 2004. Alleen ‘Game of Thrones’ deed het beter dan de reeks met Zendaya in de hoofdrol.

De afleveringen van het tweede seizoen van ‘Euphoria’ trekken gemiddeld 16,3 miljoen HBO-kijkers. En dat is veel, zeker als je je bedenkt dat er op ‘Game of Thrones’ na geen enkele andere show is die dat in de afgelopen achttien jaar voor elkaar heeft gekregen.

‘Euphoria’ vertelt het verhaal over middelbare scholieren uit East Highland, waaronder de 17-jarige Rue. Zij probeert hoop te vinden in een leven vol liefde, verdriet en verslaving. De hoofdrol wordt gespeeld door Zendaya, maar ook Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi en Algee Smith hebben een rol.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer