Je kunt de Tinder Swindler inhuren (en dat kost je veel geld)

Karen Luiken-01 maart 2022 om 08:50

Simon Leviev, beter bekend als The Tinder Swindler, probeert zoveel mogelijk uit zijn bekendheid te halen. Hij vliegt de hele wereld over om zich in te laten huren voor clubavondjes en vraagt daar de absolute hoofdprijs voor.

Clubs over de hele wereld staan voor Simon in de rij. TMZ meldt dat hij al aanvragen heeft gekregen uit Duitsland, Mexico en de Verenigde Staten. Per bezoekje zou de Tinder Swindler zo’n 20.000 dollar vragen, plus een aantal zware eisen. Bij dat laatste moet je denken aan een privéjet, een luxe kamer in een vijfsterrenhotel, twee fulltime bewakers en een autoservice.

Kortom, Simon probeert dezelfde levensstijl aan te houden waarvan zijn vermeende slachtoffers zeiden dat hij het had nadat hij hen miljoenen dollars afhandig maakte. Dat deed hij door hun vertrouwen via Tinder te winnen en er vervolgens met hun geld vandoor te gaan.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Ontdek meer