Zien we Tom Holland terug in 'Peaky Blinders'-film?

Karen Luiken-28 februari 2022 om 09:00

Het zou zomaar eens kunnen dat we Tom Holland zien verschijnen in de nog te verwachten ‘Peaky Blinders’-film. De acteur heeft een rol aangeboden gekregen door bedenker Steven Knight.

Het aanbod is ontstaan nadat duidelijk werd dat Tom Holland ooit auditie heeft gedaan voor een rol in de misdaadserie ‘Peaky Blinders’. Om welke rol het precies gaat is niet bekend, maar Steven Knight zegt in een gesprek met Press Association dat ‘het een behoorlijk grote’ moet zijn geweest.

Hoe dan ook: de bedenker heeft Tom nu alsnog uitgenodigd voor een plekje in ‘Peaky Blinders’. Niet voor de serie - die loopt namelijk bijna af - maar voor de film waarmee het hele verhaal wordt afgesloten. “Als hij terug wil komen voor de film, is hij welkom”, aldus Knight.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer