Zien we Tom Holland terug in 'Peaky Blinders'-film?

Karen Luiken-28 februari 2022 om 09:00

Het zou zomaar eens kunnen dat we Tom Holland zien verschijnen in de nog te verwachten ‘Peaky Blinders’-film. De acteur heeft een rol aangeboden gekregen door bedenker Steven Knight.

Het aanbod is ontstaan nadat duidelijk werd dat Tom Holland ooit auditie heeft gedaan voor een rol in de misdaadserie ‘Peaky Blinders’. Om welke rol het precies gaat is niet bekend, maar Steven Knight zegt in een gesprek met Press Association dat ‘het een behoorlijk grote’ moet zijn geweest.

Hoe dan ook: de bedenker heeft Tom nu alsnog uitgenodigd voor een plekje in ‘Peaky Blinders’. Niet voor de serie - die loopt namelijk bijna af - maar voor de film waarmee het hele verhaal wordt afgesloten. “Als hij terug wil komen voor de film, is hij welkom”, aldus Knight.

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Zayn bedankt fans voor 'zijn leven'

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:09

Zayn Malik is zijn fans erg dankbaar. Via social media brengt hij een ode aan de mensen ‘aan wie hij zijn leven te danken heeft’.

“ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens deze geweldige reis”, schrijft Zayn. “Met name de fans aan wie ik mijn leven te danken heb. Ik hou van jullie en zie alles wat jullie voor me doen.”

Zayn gaat inmiddels al een paar jaar solo nadat hij in 2015 besloot One Direction te verlaten. De overige vier bandleden - Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson - gingen nog even samen door, maar werken inmiddels ook allemaal aan hun solocarrière.

Ontdek meer