Blake & Ryan doneren 1 miljoen aan vluchtelingen Oekraïne

Dieter Blarinckx-28 februari 2022 om 07:42

Het bekende Hollywoodkoppel Ryan Reynolds en Blake Lively gaat zo'n 1 miljoen dollar doneren aan de vluchtelingen uit Oekraïne. Dat nieuws maakten ze allebei bekend via sociale media:

“In 48 uur tijd werden ontelbare Oekraïners gedwongen om hun huizen te ontvluchten naar naburige landen. Zij hebben bescherming nodig. Wanneer je doneert, zullen wij dit bedrag matchen tot 1 miljoen dollar. Zo creëren we dubbel zoveel steun”, staat te lezen in Ryans tweet. Concreet gaan ze voor elke dollar die hun volgers doneren, één dollar bijpassen, tot het bedrag van 1 miljoen dollar is bereikt.

Het koppel stata erom bekend om vaak te doneren aan goede doelen. Ze gaven al zo'n 1 miljoen dollar aan Feeding America en Food Banks Canada. Ook doneerden ze al 500.000 dollar aan een organisatie voor dakloze jongeren in Canada en 40.000 dollar voor de herstelwerken na de aardbeving in Haïti.

Chapeau!

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Zwangere Hanne wil gewoon blijven optreden

Karen Luiken-24 juni 2022 om 05:54

Hanne Verbruggen is momenteel zwanger van haar eerste kindje. De kleine spruit wordt in december verwacht en tot die tijd wil de K3-zangeres zo lang mogelijk blijven optreden. “Maar als het niet gaat dan moeten we oplossingen zoeken”, zegt ze in een interview met HLN.

Een week geleden kwam het heuglijke nieuws naar buiten: Hanne en haar man verwachten een baby samen. Fans vragen zich natuurlijk af wat dat betekent voor de toekomst van K3 en daar geeft Hanne nu een antwoord op. “Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten. Maar als het niet gaat of het mag gewoon niet, dan gaan we oplossingen moeten zoeken.”

Er wordt volgens de zangeres al nagedacht over die oplossingen. Maar zoals het er nu uitziet, kan Hanne naar eigen zeggen nog wel een tijdje mee. Met andere worden: dan kan ze de K3-tour waar zij, Marthe en Julia mee bezig zijn, nog in zijn geheel meepakken. “We gaan van het beste scenario uit dat we de tour gewoon kunnen afronden.”

Ontdek meer