Lindsay Lohan gaat viraal met eerste TikTok

Dieter Blarinckx-27 februari 2022 om 08:40

De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan kan je voortaan ook vinden op TikTok. En haar eerste post daar is meteen viraal gegaan. In het filmpje stelt ze zich immers voor, maar zegt ze ook haar naam. En guess what? We hebben haar achternaam al de hele tijd fout uitgesproken!

“Hey iedereen, ik ben Lindsay Lohan en weet je wat? Ik zit op TikTok nu,” zegt ze en benadrukt de eerste lettergreep van haar familienaam. Je spreekt haar achternaam dus uit als ‘LOW-en’ in plaats van ‘low-HAN’.

Check het hieronder:

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer