Dit is de nieuwe videoclip van Troye Sivan

Dieter Blarinckx-27 februari 2022 om 08:12

De Australische zanger en acteur Troye Sivan is muzikaal helemaal terug met een gloednieuwe track én videoclip! 'Wait' is de officiële titelsong van de film 'Three Months', waar Troye ook zelf in meespeelt.

Troye Sivan werd als kindacteur vooral bekend in Australië, waarna hij via YouTube ook meer en meer bekend werd bij het grote publiek. Ook op muzikaal vlak is hij de laatste jaren serieus goed bezig, zeker na zijn collab met Charli XCX voor '1999'.

Nu is Sivan te zien in de film 'Three Months', waarin hij de hoofdrol speelt. De film vertelt het verhaal van een tiener die ontdekt dat hij HIV heeft na een one night stand. En het verhaal komt ook terug in de videoclip van 'Wait'.

Check 'm hier:

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer