Studio 100 gaat op zoek naar nieuwe dansers!

Dieter Blarinckx-26 februari 2022 om 08:32

Heb jij er al altijd van gedroomd om als danser of danseres mee met de Studio 100-gezichten op het podium te staan? Dan is dit misschien wel jouw kans! Studio 100 is namelijk op zoek naar nieuwe dansers en danseressen! Die oproep werd gisteren gelanceerd op sociale media.

"Studio Dansemble en Studio 100 zijn op zoek naar danstalent! Is dansen je leven en het podium je thuis? Droom je ervan mee te dansen in Studio 100-producties? Neem je graag deel aan danswedstrijden met je dansteam? Schrijf je dan nu in voor onze dansaudities! Op zondag 27 maart kan je deelnemen aan de auditie voor de Young Artist Opleiding. Op maandag 18 april staat de auditie voor freelance dansers 18+ gepland. Alle info op studiodansemble.be/audities."

Wie zich dus kandidaat wil stellen, kan dat hier!

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer