Bevestigd: nieuwe 'The Haunted Mansion'-film komt in 2023!

Dieter Blarinckx-26 februari 2022 om 08:09

Eerder werd al bekendgemaakt dat Disney plannen had om een nieuwe film te maken gebaseerd op een van de meest iconische attracties in de Disneyparken wereldwijd, 'The Haunted Mansion'. Maar nu is de kogel ook eindelijk door de kerk: Disney heeft bevestigd dat we de nieuwe film al in 2023 mogen verwachten.

In 2003 was er al eens zo’n verfilming met Eddie Murphy in de hoofdrol. Hoe de cast er deze keer uit zal zien, is helaas nog niet geweten. Wél weten we al dat de film trouwer gebaseerd zou zijn op de attractie dan de film uit 2003.

'The Haunted Mansion' is een van de meest geliefde attracties in de Disneyparken wereldwijd. Daarom kan je er ook verschillende versies van vinden in Parijs, Tokyo, Hongkong en de twee Amerikaanse parken.

De film ‘The Haunted Mansion’ zal - naar alle waarschijnlijkheid - enkel te streamen zijn via Disney+.

Check hieronder nog eens de trailer van de eerste film uit 2003:

Zien: verliefde Hero Fiennes Tiffin in trailer 'First Love'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 08:08

De Britse acteur Hero Fiennes Tiffin, vooral bekend van zijn rol als Hardin in de 'After'-franchise, is binnenkort te zien in een nieuw romantisch drama: 'First Love'

In 'First Love' speelt Hero de rol van de 18-jarige Jim, die zijn eerste liefde Ann in zijn laatste jaar op de middelbare school leert kennen. Samen ervaren ze de ups-and-downs van een eerste liefde terwijl ze zich klaarmaken om verder te studeren aan de universiteit. Ondertussen moeten Jims ouders omgaan met de familiale gevolgen van een financiële crisis.

De trailer en releasedatum werden eerder deze week gedropt, maar helaas is nog niet geweten of de film ook bij ons in België in de bioscopen te zien zal zijn.

Check de trailer hier:

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Ontdek meer