Actrice Pommelien Thijs leest nieuw luisterboek 'De Leven' voor

Lola Obasuyi Van Acker-28 februari 2022 om 10:00

Heb jij je ooit afgevraagd wat er met de mensheid zou gebeuren als onze planeet vergaat? Dan moet je de nieuwste Storytel Original, ‘De Leven’, absoluut beluisteren. De streamingdienst voor luisterboeken en e-books breidt met deze roman van auteur Daan Windhorst haar lijst met eigen verhalen verder uit. Je kan hier alvast een stukje van 'De Leven' luisteren!

Een straf verhaal vraagt om een straffe verteller. Daarom kroop zangeres en actrice Pommelien Thijs in de huid van hoofdpersonage Nora om de Vlaamse versie van ‘De Leven’ in te spreken.

“Het was enorm tof om in de huid van Nora te mogen kruipen. Ze staat voor vraagstukken waar veel jonge mensen mee worstelen. En het einde…! Ik ben heel benieuwd hoe de luisteraars het gaan beleven,” klinkt het bij de 'Like Me' actrice.

Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 300.000 luisterboeken voor een vast bedrag per maand.

Klinkt dit als iets voor jou? We hebben goed nieuws want TAGMAG en Storytel geven jou 30 dagen gratis (!) luisterplezier. Registreer via deze link. Enjoy!

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer