'The Fairly OddParents' krijgt live action-versie

Karen Luiken-25 februari 2022 om 10:12

Ken je Timmy Turner nog? Het jongetje met zijn roze petje en magische peetouders komt terug naar je scherm. Er is een live action-versie in de maak van ‘The Fairly OddParents’.

In de reeks zien we hoe Timmy Turner zich in een nieuwe levensfase bevindt. Hij heeft zijn jeugdjaren achter zich gelaten en is nu een volwassen man. Maar ouder of niet, zijn peetouders Cosmo en Wanda fladderen nog steeds vrolijk aan zijn zijde.

De feeën zijn nog altijd geanimeerd, in tegenstelling tot Timmy, die gespeeld wordt door acteur Caleb Pierce. Hij heeft besloten zijn peetouders aan zijn 13-jarige nichtje Viv te schenken. En dat neemt natuurlijk de nodige gevolgen (en wensen) met zich mee.

De live action-versie van ‘The Fairly OddParents’ verschijnt 31 maart op Paramount+.

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Spanning is om te snijden in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:32

Over een week breekt de finale van 'Big Brother' aan en dat zorgt voor veel zorgen bij de bewoners. De spanning in het huis is om te snijden, zeker nu er vanavond weer een nieuwe liveshow op het programma staat. Lindsey werd dit keer genomineerd door haar medebewoners en ze neemt het op tegen Danny en Jolien, die door de kijkers thuis in de gevarenzone werden gezet. Wie pakt over een paar uur zijn of haar koffers? En gaat er slechts één iemand naar huis of moeten twee personen de show verlaten?

Ontdek meer