'The Fairly OddParents' krijgt live action-versie

Karen Luiken-25 februari 2022 om 10:12

Ken je Timmy Turner nog? Het jongetje met zijn roze petje en magische peetouders komt terug naar je scherm. Er is een live action-versie in de maak van ‘The Fairly OddParents’.

In de reeks zien we hoe Timmy Turner zich in een nieuwe levensfase bevindt. Hij heeft zijn jeugdjaren achter zich gelaten en is nu een volwassen man. Maar ouder of niet, zijn peetouders Cosmo en Wanda fladderen nog steeds vrolijk aan zijn zijde.

De feeën zijn nog altijd geanimeerd, in tegenstelling tot Timmy, die gespeeld wordt door acteur Caleb Pierce. Hij heeft besloten zijn peetouders aan zijn 13-jarige nichtje Viv te schenken. En dat neemt natuurlijk de nodige gevolgen (en wensen) met zich mee.

De live action-versie van ‘The Fairly OddParents’ verschijnt 31 maart op Paramount+.

Zien: zo transformeerden Jelle & Rik voor 'Nonkels'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:12

De gloednieuwe en doldwaze Vlaamse serie 'Nonkels' is nog maar pas op de buis, maar al een schot in de roos! En zender Play4 deelde zopas een unieke blik op de make-up van hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule.

In 'Nonkels' wordt het leven van drie broers van middelbare leeftijd en hun familie overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Wat de serie zo komisch maakt, is dat die volledig in het West-Vlaams is!

"Nee, Rik Verheye & Jelle De Beule zien er normaal gezien niet zo uit. Heel wat make-up en geduld komen kijken bij het omtoveren van deze twee acteurs. Welgekomen Nonkel Willy & Nonkel Luc", klinkt het bij de video.

Check de coole behind-the-scenes hier:

'Château Planckaert' komt ook naar Nederland

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:27

Onze noorderburen smullen van Belgische realityshows. Na ‘De Verhulstjes’ komt binnenkort ook het programma ‘Château Planckaert' naar de Nederlandse beeldbuis. De reeks gaat volgens RTL binnenkort van start bij Videoland.

De leden van de familie Planckaert worden gezien als de Belgische Meilandjes. Eddy, de vader des huizes, wordt samen met zijn gezin gevolgd terwijl ze een kasteel in Frankrijk restaureren. Daar komen verschillende problemen bij kijken, zoals vertragingen tijdens werkzaamheden, een steeds slechter wordende gezondheid van mémé clara en het afstandsonderwijs van de jongste generatie Planckaerts.

‘Château Planckaert’ heeft inmiddels drie seizoenen. De eerste, die uit twaalf afleveringen bestaat, komt op 5 juni naar Videoland. Of (en wanneer) de rest volgt, is niet bekend.

Ontdek meer