'The Fairly OddParents' krijgt live action-versie

Karen Luiken-25 februari 2022 om 10:12

Ken je Timmy Turner nog? Het jongetje met zijn roze petje en magische peetouders komt terug naar je scherm. Er is een live action-versie in de maak van ‘The Fairly OddParents’.

In de reeks zien we hoe Timmy Turner zich in een nieuwe levensfase bevindt. Hij heeft zijn jeugdjaren achter zich gelaten en is nu een volwassen man. Maar ouder of niet, zijn peetouders Cosmo en Wanda fladderen nog steeds vrolijk aan zijn zijde.

De feeën zijn nog altijd geanimeerd, in tegenstelling tot Timmy, die gespeeld wordt door acteur Caleb Pierce. Hij heeft besloten zijn peetouders aan zijn 13-jarige nichtje Viv te schenken. En dat neemt natuurlijk de nodige gevolgen (en wensen) met zich mee.

De live action-versie van ‘The Fairly OddParents’ verschijnt 31 maart op Paramount+.

Tik & Tok ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-19 oktober 2024 om 08:57

Een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ betekent ook een nieuwe ontmaskering. Dit keer waren het Tik en Tok die hun maskers af moesten zetten om hun ware gezicht te tonen.

Welke twee bekende Vlamingers zich in de pakken van Tik & Tok verstopten is niet langer een mysterie. De speurders dachten het al en bleken ook gelijk te hebben: het waren Joris Hessels en Dominique Van Malder.

“Het is een cadeau om dit met je beste vriend te mogen doen. Dit is iets om af te vinken op ons vriendschapslijstje”, aldus Dominique na de ontmaskering. “Dit zorgt ervoor dat je mekaar nog beter kent en er is altijd iemand die weet wat het is om hier nu in een kippenpak te staan”, vulde Joris aan.

In de voorgaande weken werden ook al Eikeltje, Boom, De Mike en Mister Withlove ontmaskerd.

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Ontdek meer