Star Wars: The Bad Batch krijgt een tweede seizoen!

Nico De Greef-08 augustus 2021 om 15:01

The Bad Batch keert in 2022 terug met nieuwe afleveringen.

Goed nieuws voor fans van de animatieserie Star Wars: The Bad Batch. Na een succesvol eerste seizoen heeft Disney beslist om de serie ook een tweede seizoen te geven! De nieuwe afleveringen moeten volgend al jaar te zien zijn op Disney's eigen streamingdienst Disney+, laat het bedrijf weten op sociale media.

The Bad Batch speelt zich af in de nasleep van de Clone Wars en volgt de avonturen van vijf genetisch gemanipuleerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die een nieuw leven proberen op te bouwen als huurlingen in een snel veranderend sterrenstelsel.

In het eerste seizoen zagen we hoe de Bad Batch een teammaat verloren en zich ontfermden over een jong meisje genaamd Omega nadat bekend raakte dat de Kaminoanen haar wouden gebruiken voor experimenten. Of het de Kaminoanen zal lukken en of de Bad Batch hun teammaat ooit nog terug zullen krijgen, zal aanstaande vrijdag (13/08/21) allemaal duidelijk moeten worden; dan verschijnt namelijk de spannende seizoensfinale op Disney+.

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer