Star Wars: The Bad Batch krijgt een tweede seizoen!

Nico De Greef-08 augustus 2021 om 15:01

The Bad Batch keert in 2022 terug met nieuwe afleveringen.

Goed nieuws voor fans van de animatieserie Star Wars: The Bad Batch. Na een succesvol eerste seizoen heeft Disney beslist om de serie ook een tweede seizoen te geven! De nieuwe afleveringen moeten volgend al jaar te zien zijn op Disney's eigen streamingdienst Disney+, laat het bedrijf weten op sociale media.

The Bad Batch speelt zich af in de nasleep van de Clone Wars en volgt de avonturen van vijf genetisch gemanipuleerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die een nieuw leven proberen op te bouwen als huurlingen in een snel veranderend sterrenstelsel.

In het eerste seizoen zagen we hoe de Bad Batch een teammaat verloren en zich ontfermden over een jong meisje genaamd Omega nadat bekend raakte dat de Kaminoanen haar wouden gebruiken voor experimenten. Of het de Kaminoanen zal lukken en of de Bad Batch hun teammaat ooit nog terug zullen krijgen, zal aanstaande vrijdag (13/08/21) allemaal duidelijk moeten worden; dan verschijnt namelijk de spannende seizoensfinale op Disney+.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer