Netflix komt met meest bizarre datingshow ooit

Simon Smetryns-25 juni 2021 om 09:16

Net wanneer je dacht alle bizarre datingshows te hebben gezien, komt Netflix met iets nieuws. De streamingsdienst lanceert binnenkort ‘Sexy Beasts’, een programma dat je de stuipen op het lijf zal jagen.

In ‘Sexy Beasts’ worden verschillende singles bij elkaar aan een tafel gezet voor een blind date. En met blinde date bedoelen we in dit geval écht een blind date. Ze krijgen een masker op en kunnen elkaar dus niet beoordelen op hun uiterlijk. Een goede klik of interessant gesprek is het enige dat telt.

Netflix omschrijft de show als volgt:‘In de hoop vaarwel te zeggen tegen oppervlakkig daten, dragen singles uitgebreide make-up en maskers om de echte blinddate-chemie op de proef te stellen.’

Kun je niet wachten tot je dit spektakel met je eigen ogen kunt aanschouwen? Veel geduld heb je er niet voor nodig. De eerste zes afleveringen verschijnen vanaf 21 juli op Netflix.

Netflix deelt trailer van nieuw seizoen 'Sex Education'

Karen Luiken-07 september 2021 om 20:19

Niet alleen bij ons is het nieuwe schooljaar begonnen. Ook in de wondere wereld van 'Sex Education' zijn zowel de leerlingen als leraren klaar voor een verse start. Voor het derde seizoen hoeven we nog maar tien dagen geduld te hebben. Tien dagen tot we zien wat Otis en co te wachten staat. Netflix deelt vandaag alvast een klein voorproefje.

In het nieuwe seizoen heeft Otis regelmatig seks, zijn Eric en Adam officieel een stel en is Jean zwanger. Ondertussen ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en zweeft er ergens een verloren voicemail rond. Dat allemaal terwijl het nieuwe schoolhoofd Hope probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

De nieuwe verhaallijnen bieden ruimte voor een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

'Sex Education' is vanaf 17 september te zien.

Zien: eerste 15 minuten van 'La Casa de Papel' seizoen 5!

Dieter Blarinckx-03 september 2021 om 11:54

De populaire Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel’ begint nu al aan het vijfde seizoen, maar om de trouwe fans al wat te teasen, dropte Netflix de eerste 15 minuten al op YouTube!

In de laatste aflevering van seizoen 4 was te zien hoe de bende erin was geslaagd om Lisboa veilig terug bij te groep te krijgen. Maar ondertussen wist een andere bad guy, agent Alicia Sierra, de schuilplaats van de professor te ontdekken. Seizoen 4 eindigde er dan ook mee dat zij hem onder schot hield. "Schaakmat, klootzak", waren de laatste woorden.

Het eerste deel van Seizoen 5 is nu te streamen via Netflix, deel 2 zal pas vanaf 3 december te streamen zijn.

Bekijk alvast de eerste 15 minuten hieronder:

Ontdek meer