Netflix komt met meest bizarre datingshow ooit

Simon Smetryns-25 juni 2021 om 09:16

Net wanneer je dacht alle bizarre datingshows te hebben gezien, komt Netflix met iets nieuws. De streamingsdienst lanceert binnenkort ‘Sexy Beasts’, een programma dat je de stuipen op het lijf zal jagen.

In ‘Sexy Beasts’ worden verschillende singles bij elkaar aan een tafel gezet voor een blind date. En met blinde date bedoelen we in dit geval écht een blind date. Ze krijgen een masker op en kunnen elkaar dus niet beoordelen op hun uiterlijk. Een goede klik of interessant gesprek is het enige dat telt.

Netflix omschrijft de show als volgt:‘In de hoop vaarwel te zeggen tegen oppervlakkig daten, dragen singles uitgebreide make-up en maskers om de echte blinddate-chemie op de proef te stellen.’

Kun je niet wachten tot je dit spektakel met je eigen ogen kunt aanschouwen? Veel geduld heb je er niet voor nodig. De eerste zes afleveringen verschijnen vanaf 21 juli op Netflix.

Vanaf deze datum kijk je naar nieuw seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:54

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was een groot succes. Niet voor alle deelnemers, wel voor de kijkers. De show werd ontzettend goed bekeken en het was dan ook wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: die komt er. En snel ook!

Het is alweer twee jaar geleden dat zes koppels in ‘Love is Blind’ voor de eerste keer een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Laat staan aangeraakt. Voor sommige kandidaten (lees: Amber en Barnett) bleek het een schot in de roos, voor andere iets minder.

Over een paar weken zien we hoe een nieuwe groep singles dezelfde uitdaging aangaat als hun voorgangers. De eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen verschijnen op 11 februari op Netflix, een week later volgen er weer vijf. Vrijdag 25 februari is het tijd voor de finale.

Must-see serie over verwoestende pandemie vanaf nu op Streamz

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:50

Corona, corona, corona. We praten al twee jaar over niets anders dan dat verdomde virus. Of we dan zitten te wachten op een serie die over een pandemie gaat? Wel als-ie zo goed is als ‘Station Eleven’.

De reeks bestaat uit verschillende tijdlijnen en vertelt verhalen van de overlevenden van een verwoestende griep. Veel is verloren gegaan, eigenlijk bijna alles, maar toch zetten de survivors alles op alles om de wereld opnieuw op te bouwen en vast te houden aan wat er nog wél is.

‘Station Eleven’ kwam vorig jaar al uit, maar is vanaf nu ook op Streamz te zien. Volgens de streamingsdienst een absolute must-see. “We weten dat niet iedereen zin heeft in een serie over een verwoestende pandemie, maar geloof ons: Station Eleven is de eerste straffe internationale reeks die 2022 te bieden heeft”, zo klinkt het.

Ontdek meer