Netflix komt met meest bizarre datingshow ooit

Simon Smetryns-25 juni 2021 om 09:16

Net wanneer je dacht alle bizarre datingshows te hebben gezien, komt Netflix met iets nieuws. De streamingsdienst lanceert binnenkort ‘Sexy Beasts’, een programma dat je de stuipen op het lijf zal jagen.

In ‘Sexy Beasts’ worden verschillende singles bij elkaar aan een tafel gezet voor een blind date. En met blinde date bedoelen we in dit geval écht een blind date. Ze krijgen een masker op en kunnen elkaar dus niet beoordelen op hun uiterlijk. Een goede klik of interessant gesprek is het enige dat telt.

Netflix omschrijft de show als volgt:‘In de hoop vaarwel te zeggen tegen oppervlakkig daten, dragen singles uitgebreide make-up en maskers om de echte blinddate-chemie op de proef te stellen.’

Kun je niet wachten tot je dit spektakel met je eigen ogen kunt aanschouwen? Veel geduld heb je er niet voor nodig. De eerste zes afleveringen verschijnen vanaf 21 juli op Netflix.

Broers en zussen gaan daten in nieuwe Netflix-show

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:52

Netflix blijft maar nieuwe dingen verzinnen. Na de vele datingshows die de streamingsdienst al heeft gelanceerd, is het nu tijd voor een nieuw concept. In ‘Dated & Related’ worden vrijgezellen samen in een romantische villa in Frankrijk gezet in de hoop de liefde te vinden. Klinkt alles behalve origineel? Klopt, maar er is een twist: de vrijgezellen die meedoen zijn broers en zussen.

De synopsis van het programma luidt als volgt: “Stel je voor dat je moet nadenken over het daten van je broer of zus... Hoe ze flirten, hoe ze hun partners behandelen en wat hun kenmerkende moves zijn. In deze gloednieuwe reality datingserie zullen broers en zussen elkaars liefdesleven van dichtbij zien terwijl ze samen op zoek gaan naar de ware.”

De show zou een ietwat ongemakkelijke vibe kunnen krijgen. Als je een broer of zus hebt, weet je namelijk dat het altijd twee kanten op kan gaan: of je speelt de ultieme wingman voor je dierbare, of je verpest alles door al zijn of haar geheimen te verklappen.

‘Dated & Related’ verschijnt vanaf 2 september op Netflix. De show wordt gepresenteerd door ‘Too Hot To Handle’-ster Melinda Berry.

Disney+ komt met serie over de Chippendales

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 17:01

Disney komt binnenkort met een serie die zich afspeelt in het bekende Chippendales-milieu. En daar zijn zopas de eerste beelden van gedropt!

Via sociale media werden nu de eerste stills gedropt van de aankomende misdaadreeks ‘Welcome to Chippendales’. Deze waargebeurde reeks vertelt het schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan.

Check hieronder de eerste beelden!

‘Welcome to Chippendales’ zal (hoogstwaarschijnlijk) dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer