Netflix komt met meest bizarre datingshow ooit

Simon Smetryns-25 juni 2021 om 09:16

Net wanneer je dacht alle bizarre datingshows te hebben gezien, komt Netflix met iets nieuws. De streamingsdienst lanceert binnenkort ‘Sexy Beasts’, een programma dat je de stuipen op het lijf zal jagen.

In ‘Sexy Beasts’ worden verschillende singles bij elkaar aan een tafel gezet voor een blind date. En met blinde date bedoelen we in dit geval écht een blind date. Ze krijgen een masker op en kunnen elkaar dus niet beoordelen op hun uiterlijk. Een goede klik of interessant gesprek is het enige dat telt.

Netflix omschrijft de show als volgt:‘In de hoop vaarwel te zeggen tegen oppervlakkig daten, dragen singles uitgebreide make-up en maskers om de echte blinddate-chemie op de proef te stellen.’

Kun je niet wachten tot je dit spektakel met je eigen ogen kunt aanschouwen? Veel geduld heb je er niet voor nodig. De eerste zes afleveringen verschijnen vanaf 21 juli op Netflix.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer