Deze pareltjes verschijnen in maart op Disney+

Karen Luiken-25 februari 2022 om 08:47

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in maart zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

West Side Story - 2 maart

Van producer en regisseur Steven Spielberg, met een script van scenario- en toneelschrijver Tony Kushner, komt 'West Side Story'. De film, een bewerking van de musical uit 1957, vertelt het verhaal van een verboden liefde en de rivaliteit tussen twee straatbendes, de Jets en de Sharks.

Fresh - 4 maart

Het verhaal van 'Fresh' gaat over Noa, die in een kruidenierswinkel de aantrekkelijke Steve ontmoet en, gezien haar frustratie over datingapps, de gok waagt en hem haar nummer geeft. Na hun eerste afspraakje is Noa smoorverliefd en aanvaardt ze Steves uitnodiging voor een romantisch weekendje weg. Ze ontdekt echter dat haar nieuwe minnaar enkele ongewone lusten verbergt.

Turning Red - 11 maart

In Disney en Pixars 'Turning Red' maken we kennis met Mei Lei, een zelfverzekerd meisje van 13 jaar dat heen en weer wordt geslingerd tussen het blijven van haar moeder’s brave dochter en de chaos van de puberteit. Haar overbeschermende moeder Ming laat haar dochter zelden alleen, een ongelukkige realiteit voor de tiener. En alsof het niet genoeg is dat haar interesses, vriendschappen en lichaam veranderen, verandert ze telkens ze zich iets te veel opwindt (en dat is zo ongeveer ALTIJD) in een enorme rode panda!

Cheaper by the Dozen - 18 maart

'Cheaper by the Dozen' is een nieuwe versie van de populaire gezinsfilm uit 2003 over de avonturen van een samengesteld gezin van 12 personen, de Bakers. Gabrielle Union en Zach Braff spelen de hoofdrollen als Zoey en Paul, een echtpaar met een hectisch huishouden dat tegelijkertijd een eigen zaak runt: Baker's Breakfast, een lokaal eettentje dat alleen ontbijt serveert (met de geweldige zoete en hartige saus van Paul). Paul heeft uitbreidingsplannen voor het restaurant en besluit het gezin te verhuizen naar een veel groter huis in een betere buurt. Maar de verhuizing naar een ander deel van de stad en de uitwerking daarvan op de kinderen leveren meer stress op dan Paul en Zoey hadden verwacht. Nu het geluk van hun liefdevol, hecht gezin gevaar loopt, moet Paul een leven zien te vinden dat perfect past bij de dromen van iedereen.

Parrallèles - 23 maart

Vier jeugdvrienden, Sam, Bilal, Romane en Victor lijden een rustig leven in een kalm bergdorpje wanneer een mysterieuze gebeurtenis hun wereld op z’n kop zet. In een fractie van een seconde worden de regels van het universum volledig gewijzigd: het heden, de toekomst en multiverses versmelten, de tieners worden gescheiden en belanden in parallelle werelden en verschillende tijdperken. Ze proberen te achterhalen wat er precies gebeurde, elkaar terug te vinden en de klok terug te draaien, om naar ‘hun wereld’ terug te keren. Ze moeten hun nieuwe lot onder ogen zien, maar het is ook een kans om te groeien, een andere kijk op de wereld te ontwikkelen. Net zoals hun ouders of luitenant Retz, die voor het eerst staat voor een zaak die zijn wetenschappelijke geest zal uitdagen.

The Eyes of Tammy Faye - 23 maart

'The Eyes of Tammy Faye' biedt een intieme kijk op de buitengewone opkomst, ondergang en uiteindelijke redding van de televangeliste Tammy Faye Bakker (Jessica Chastain). In de jaren ’70 en ’80 bouwden Tammy Faye en Jim Bakker (Andrew Garfield) samen een snelgroeiend religieus omroepnetwerk en pretpark – tot rivalen, financiële wanpraktijken en schandalen hun rijk ten val brachten.

The Ice Ace Adventures of Buck Wild - 25 maart

In 'The Ice Age Adventures of Buck Wild' beleven onze geliefde prehistorische zoogdieren nieuwe doldwaze avonturen. Buidelratbroertjes Crash en Eddie willen onafhankelijk zijn van hun oudere zus Ellie en op eigen benen staan, maar de kleine thrillseekers komen al snel vast te zitten in een gigantische ondergrondse grot. Ze worden gered door Buck Wild, een eenogige, avontuurlijke wezel die op dinosaurusjacht is. Samen nemen ze het op tegen de weerspannige dinosaurussen in de Verloren Wereld.

Moon Knight - 30 maart

In 'Moon Knight' volgen we Steven Grant, een welgemanierde cadeauwinkelmedewerker die geteisterd wordt door plotse black-outs en herinneringen heeft van een ander leven. Steven ontdekt dat hij lijdt aan dissociatieve identiteitsstoornis en zijn lichaam deelt met Marc Spector. Terwijl de vijanden van Steven/Marc steeds dichterbij komen, moeten deze twee zich een weg banen doorheen hun complexe identiteiten en geraken ze ook nog eens verzeild in een dodelijk mysterie rond machtige Egyptische goden.

En verder...

  • The Proud Family, seizoen 1 - 2 maart
  • This Is Us, seizoen 1 tot en met 6 - 9 maart
  • PJMASKS, seizoen 3 tot en met 4 - 9 maart
  • The Great North, seizoen 2 - 9 maart
  • Nightmare Alley - 16 maart
  • More Than Robots - 18 maart
  • Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U - 25 maart

Derde seizoen 'Bridgerton' verwelkomt nieuwe man

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:49

Er wordt langzaam maar zeker steeds meer duidelijk over het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Dat het over het liefdesverhaal tussen Colin en Penelope zal gaan, was al even bekend. Maar nu blijkt ook dat de kijker kennis zal maken met een nieuwe man.

Nicola Coughlan, de actrice die Penelope speelt in ‘Bridgerton’, heeft in een gesprek met E! News een spannende onthulling gedaan over het derde seizoen. Ze laat weten dat we kennis zullen maken met een nu nog onbekend personage. “Ik heb gehoord dat er een nieuwe man naar de Ton komt, zoals wij de Londense samenleving noemen”, aldus de actrice.

Het blijft nog even geheim wie die mysterieuze man is, maar we gaan er vast snel genoeg achter komen. Nicola laat namelijk weten dat de productie voor het derde seizoen in volle gang is. “We zijn al begonnen, omdat het allemaal zo lang duurt. Elk kostuum wordt helemaal opnieuw gemaakt, ook voor alle ondersteunende acteurs.”

Deze nieuwe titels komen allemaal naar Streamz

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:29

Streamz maakt van juni een maand om naar uit te kijken. Het serie- en filmaanbod wordt flink uitgebreid met verschillende titels, en geloof ons: dat zijn niet de minste. We zetten de highlights op een rijtje!

Paraíso - 1 juni
Aan het eind van de zomer van 1992 verdwijnen drie 15-jarige meisjes, Sandra, Eva en Malena, spoorloos uit een nachtclub in een kustplaats. Wanneer het politieonderzoek de verkeerde richting lijkt uit te gaan, neemt Javi, de jongere broer van Sandra, de zaak in eigen handen. Samen met de hulp van zijn vrienden ontdekken ze iets wat niet van deze wereld is...

Hustlers - 1 juni
'Hustlers' volgt het waargebeurde verhaal van een groepje voormalige strippers tijdens de financiële crisis in Amerika. Ze besluiten de handen ineen te steken om louche beurshandelaren een oor aan te naaien. Door de mannen te drogeren weten ze hun creditcards te bemachtigen en een hoop geld te stelen. Jennifer Lopez vertolkt in Hustlers een van de beste rollen uit haar carrière en ontving in de internationale pers heel wat lof voor haar acteerprestatie.

Dear Evan Hansen - 8 juni
'Dear Evan Hansen' gaat over Evan Hansen, een middelbare scholier met een angststoornis. Door een onhandige samenloop van omstandigheden ontstaat er een groot misverstand: een van de brieven die hij van zijn therapeut aan zichzelf moest schrijven, komt in verkeerde handen terecht en wordt beschouwd als een afscheidsbrief van een klasgenoot die zelfmoord pleegde.

DEALER - 10 juni
DEALER vertelt het verhaal van veertienjarige drugsdealer Johnny (Sverre Rous) die in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie verblijft. Hij droomt van een beter leven. Op een dag krijgt hij de beroemde succesvolle acteur Antony (Ben Segers) als vaste klant. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen en beiden besluiten een ander pad te nemen.

Dont Breathe 2 - 13 juni
Het spannende vervolg Don’t Breathe 2 speelt zich een aantal jaren na de dodelijke overval uit Don’t Breathe (2016) af. Norman Nordstrom (Stephen Lang) leeft in stilte totdat de zonden uit zijn verleden de kop opsteken. De blinde man heeft zich jarenlang verstopt in een afgelegen hut en heeft een jong meisje opgevangen en opgevoed dat verweesd was door een verwoestende huisbrand. Hun rustige leven samen wordt verbrijzeld wanneer een groep criminelen het meisje ontvoert. Norman wordt gedwongen zijn veilige haven te verlaten om haar te redden.

Un Monde - 22 juni
Wanneer Nora naar het eerste leerjaar gaat, ziet ze dat haar grote broer Abel op de speelplaats wordt lastiggevallen. Terwijl haar vader wil dat ze spreekt, wil haar broer dat ze zwijgt. Nora hoopt vooral nieuwe vrienden te maken, waardoor ze voor een verscheurende keuze staat. Een meeslepende duik in het niet zo onschuldige leven op school. De film ging vorig jaar in première op het filmfestival van Cannes, werd internationaal overstelpt met lovende reacties en was ook de Belgische Oscarinzending dit jaar.

D5R, elfde seizoen - 22 juni
In het elfde seizoen ontmoet Kyra (Liandra Sadzo) de pleegouders van Bram en ontdekt zo een andere kant van hem. Het vertrouwen van Leyla (Angela Jakaj) wordt zwaar op de proef gesteld. Amber (Jamie-Lee Six) staat alleen in een heftige beslissing, maar gelukkig is Wout (Sander Provost) nooit veraf. Hij steunt ook Vincent (Thijs Antonneau) die een groot verlies verwerkt. De vrienden komen dichter dan ooit bij elkaar.

Westworld, vierde seizoen - 27 juni
​Een duistere odyssee over het lot van het leven op aarde. Het verhaal van het vorig seizoen nam een kleine detour van het park om meer te focussen op de buitenwereld en het verhaal van Caleb (Aaron Paul). Natuurlijk waren er een paar reizen terug naar het animatronic wonderland, waaronder een reis naar de Tweede Wereldoorlog voor Maeve (Thandiwe Newton). Deze keer lijkt het erop dat de cast weer tijdreizen zal maken, met glimpen van Tommy-geweren in gangsterstijl, om er maar een te noemen. Natuurlijk zullen Dolores (Evan Rachel Wood) en Bernard (Wright) dit seizoen ook doorgaan met het verkennen van de natuur en de grenzen van Westworld.

Ontdek meer