'Game of Thrones'-acteur Kit Harington dacht aan zelfmoord

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 12:38

Kit Harington heeft een donkere periode achter de rug. De ‘Game of Thrones’-acteur kampte in het verleden met een alcoholverslaving en voelde zich soms zó slecht, dat hij aan zelfmoord dacht. Dat vertelt hij in een openhartig interview met The Sunday Times.

De problemen begonnen zich al op te stapelen tijdens de opnames van ‘Game of Thrones’. “Dingen die me sindsdien zijn overkomen, zijn van traumatische aard”, vertelt de acteur, die Jon Snow speelde in de serie. “Er kwam veel alcohol bij kijken.”

Kit vertelt dat hij zich op een gegeven moment ontzettend slecht voelde. Er zijn zelfs periodes geweest waarin hij kampte met suïcidale gedachtes. “Ik heb depressieve tijden doorgemaakt waarbij ik mezelf allerlei dingen wilde aandoen.”

Gelukkig kwam het niet zover. Kit zocht hulp en ging naar een afkickkliniek om van zijn alcoholprobleem af te komen. Inmiddels heeft hij al tweeënhalf jaar geen druppel meer aangeraakt. “Nuchter worden is een proces waarbij je denkt: ‘Ik kan veranderen'. Daar heb ik me aan vastgeklampt; het idee dat ik een grote verandering kon maken in wie ik was en hoe ik in het leven stond.”

Jongeren die vragen hebben over zelfdoding kunnen terecht bij Awel via 1813.

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer