De line-up van Après-Ski XXL staat online!

Amber Schepers-24 februari 2022 om 15:00

Heb jij ook al heimwee naar de bergen? Of ben je deze winter niet eens tot aan de après-skihut geraakt? Maak je dan geen zorgen, want samen met Route du Soleil organiseert TAGMAG Après-Ski XXL en de geweldige line-up staat online!

Deze artiesten komen de boel op stelten zetten:

- Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob
- De Bromeo’s
- Jamie-Lee Six & Louis XIV
- C-Man
- DJ Jésùs
- These Guys

Trek je stoute skibotten aan en zorg dat je op donderdag 17 maart aanwezig bent in Gent voor het meest onvergetelijke après-ski feestje. Ideaal om de bittere wintermaanden met een knal af te sluiten. Sfeergarantie 100%!

Wil jij erbij zijn? Claim dan hier je ticket voor het te laat is.

Geheimpje: Met de kortingscode 'winterflamingo2022' krijg je 3 euro korting.

Voor meer info: https://fb.me/e/1raZwkmXe

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer