The Tinder Swindler wil eigen datingshow

Amber Schepers-24 februari 2022 om 08:42

Wie dacht dat de Tinder Swindler zijn lesje zou hebben geleerd, zit ernaast. Nu Tinder hem schorste van de datingapp heeft Simon Leviev een nieuwe en verrassende aanpak om de ware liefde te ontmoeten.

De Tinder Swindler, Simon Leviev, treurt niet langer om de Netflix-documentaire waarin drie vrouwen hem beschuldigen van oplichting. Integendeel, Leviev ziet dit eerder als een kans om een echte realityster te worden. Volgens een bron zou de beruchte oplichter een eigen datingshow plannen.

Shimon Hayut beter bekend als Simon Leviev of ook wel The Tinder Swindler genoemd, slaat de handen in elkaar met Gina Rodriguez. De producent van ‘Mama June: From Hot to Not’ wordt Levievs nieuwe manager. Dat de Tinder Swindler droomt van een glamoreus luxe leven wisten we al langer, maar nu is hij dus ook op weg naar een Hollywood carrière. Hij wil de harten van enkele vrouwen veroveren in een nieuwe datingshow. Wanneer de show er komt, is nog niet bekend, maar volgens Rodriguez staan er nog verschillende televisie- en filmprojecten op het programma.

'The Tinder Swindler' kwam nog geen maand geleden uit op Netflix en werd meteen een veelbesproken topic. De jongeman die zichzelf Simon Leviev noemt, liet verschillende vrouwen geloven dat hij een miljonair was die in de diamantsector werkte. Op die manier won hij hun vertrouwen om hen nadien voor duizenden euro’s te bedriegen. Naar eigen zeggen leende hij het geld om het nadien terug te betalen, maar dat laatste deed hij nooit. Hoeveel vrouwen hij heeft bedrogen, is niet zeker. Leviev werd eind 2019 veroordeeld tot 15 maanden cel voor fraude en diefstaf. Uiteindelijk was hij na vijf maanden weer een vrije vogel. En nu is hij dus op zoek naar een nieuw lief! Durf jij de stap wagen?

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer