The Tinder Swindler wil eigen datingshow

Amber Schepers-24 februari 2022 om 08:42

Wie dacht dat de Tinder Swindler zijn lesje zou hebben geleerd, zit ernaast. Nu Tinder hem schorste van de datingapp heeft Simon Leviev een nieuwe en verrassende aanpak om de ware liefde te ontmoeten.

De Tinder Swindler, Simon Leviev, treurt niet langer om de Netflix-documentaire waarin drie vrouwen hem beschuldigen van oplichting. Integendeel, Leviev ziet dit eerder als een kans om een echte realityster te worden. Volgens een bron zou de beruchte oplichter een eigen datingshow plannen.

Shimon Hayut beter bekend als Simon Leviev of ook wel The Tinder Swindler genoemd, slaat de handen in elkaar met Gina Rodriguez. De producent van ‘Mama June: From Hot to Not’ wordt Levievs nieuwe manager. Dat de Tinder Swindler droomt van een glamoreus luxe leven wisten we al langer, maar nu is hij dus ook op weg naar een Hollywood carrière. Hij wil de harten van enkele vrouwen veroveren in een nieuwe datingshow. Wanneer de show er komt, is nog niet bekend, maar volgens Rodriguez staan er nog verschillende televisie- en filmprojecten op het programma.

'The Tinder Swindler' kwam nog geen maand geleden uit op Netflix en werd meteen een veelbesproken topic. De jongeman die zichzelf Simon Leviev noemt, liet verschillende vrouwen geloven dat hij een miljonair was die in de diamantsector werkte. Op die manier won hij hun vertrouwen om hen nadien voor duizenden euro’s te bedriegen. Naar eigen zeggen leende hij het geld om het nadien terug te betalen, maar dat laatste deed hij nooit. Hoeveel vrouwen hij heeft bedrogen, is niet zeker. Leviev werd eind 2019 veroordeeld tot 15 maanden cel voor fraude en diefstaf. Uiteindelijk was hij na vijf maanden weer een vrije vogel. En nu is hij dus op zoek naar een nieuw lief! Durf jij de stap wagen?

Nooo! ‘Riverdale’ stopt na zevende seizoen

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:37

Geniet nog even van ‘Riverdale’, want binnenkort kan het niet meer. Het einde van de serie is in zicht, na zeven seizoenen stopt het verhaal volgens de Amerikaanse zender CW voorgoed.

CW-baas Mark Pedowitz vindt zeven een mooi getal om het bij te laten. “We hebben gisteren een gesprek gehad met Roberto Agurre-Sacasa (maker van de serie, red.) en hij is heel blij met de beslissing”, klinkt het. “We gaan de show behandelen op de manier die het verdient.”

‘Riverdale’ is de zoveelste serie die eindigt bij CW. Eerder annuleerde het netwerk al de shows ‘Legends of Tomorrow’, ‘Batwoman’, ‘Legacies’, ‘Dynasty’ en ‘Charmed’.

Stan Lee komende 20 jaar te zien in Marvel-films!

Dieter Blarinckx-19 mei 2022 om 16:36

Hoewel Stan Lee al vier jaar overleden is, zal hij de komende twintig jaar nog te zien zijn in de opkomende films en series van Marvel. Dat maakte Marvel zélf bekend.

Marvel en Stan Lee Universe, de onderneming die de nalatenschap van de overleden stripschrijver beheert, zijn tot een nieuwe deal gekomen: Stan Lee zal door midden van archiefbeelden en digitale technologie de komende twintig jaar nog te zien zijn in de opkomende content van Marvel. Dan gaat het vooral over de films, de series voor Disney+ en zelfs ook voor attracties in de pretparken van Disney.

Stan Lee en zijn zakenpartner Jack Kirby waren de geestelijke vaders van de Marvel-reeksen ‘The Fantastic Four’, ‘Spider-Man’, ‘The Incredible Hulk’, ‘X-Men’, ‘Iron Man’ en ‘The Avengers’. Hij overleed in 2018 op 95-jarige leeftijd.

Ontdek meer