Ook tweede kus in 'De Bachelor' is een feit

Karen Luiken-24 februari 2022 om 07:11

Fabrizio laat er geen gras over groeien. Tijdens een date met Phaedra wisselde hij zijn eerste kus uit in ‘De Bachelor’. De date van de twee was nog maar net voorbij of er volgde alweer een nieuwe, zwoele zoen. Dit keer met Sanne, met wie Fabrizio een romantisch afspraakje op een prachtige plek had. “Ik kon me niet meer bedwingen.”

Dit zijn de kandidaten van nieuw seizoen 'Belgium's Next Top Model'

Karen Luiken-20 juni 2024 om 06:39

Over twee weken is het zover: het nieuwe seizoen van ‘Belgium’s Next Top Model’ gaat van start. De reeks bestaat uit tien afleveringen en wordt uitgezonden via Streamz. Deze week zijn de tien kandidaten bekendgemaakt. We stellen ze aan je voor.

Het nieuwe seizoen wordt vanaf 5 juli uitgezonden. De jury bestaat uit topmodel Hannelore Knuts, Essentiel Antwerp medeoprichtster Inge Onsea, stylist Tom Eerebout en NOAH Mgmt-oprichter Tom Van Dorpe. Zij zullen bepalen wie van de onderstaande tien deelnemers hét nieuwe model van Vlaanderen wordt en er met een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt vandoor gaat.

Aisha (18)

Aisha, studente Wetenschappen Wiskunde, heeft Belgische en Gambiaanse roots met een passie voor atletiek en creatie. Ze houdt van tekenen, haken, breien, zingen en koken. Aisha leert snel bij en is vastbesloten om tijdens haar deelname aan BNTM haar dromen waar te maken onder het motto: "I’m in it to win it."

Babette (22)

Babette is masterstudente Functional Biology aan de UGent en maakt in haar vrije tijd haar eigen kleding. Ze is vegetariër, drinkt geen alcohol en heeft zes katten. Babette staat positief in het leven en geniet van de kleine dingen, zoals een lekkere kaneelrol. Ze heeft een diverse reeks hobby's, van zeilen en skaten tot hedendaagse dans. Dat laatste deed ze 15 jaar lang. Haar eerste fotoshoot gaf haar de smaak voor modellenwerk en ze wil deze ervaring verder verkennen bij BNTM.

Lisa (20)

Lisa studeert Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en werkt als student cabin crew member bij Tui, volgens haar de beste studentenjob ter wereld. Haar passie voor reizen en sport, zoals kickboksen, houdt haar actief. Met haar ervaring in commercials wil Lisa bewijzen dat ook modellen met rondingen hun plek hebben in de modewereld. Ze streeft ernaar om met haar positieve instelling BNTM te veroveren.

Davina (20)

Davina heeft Poolse en Griekse roots en studeert Kleuteronderwijs aan PXL Hasselt. Ze is creatief, van het schrijven van gedichten tot het ontwerpen van haar eigen galakleed. Davina heeft deelgenomen aan verschillende modellenwedstrijden en ging als mannequin in de leer bij Joseline Panis in Bilzen. Ze is overtuigd dat haar unieke uiterlijk een grote troef is, maar blijft met beide voeten op de grond.

Marie (21)

Marie is geboren en getogen in Nieuwerkerken en heeft Poolse roots. Ze studeert Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en is een fervent sporter. Haar vintage garderobe is een uiting van haar creativiteit. Na enkele scoutings kreeg ze al meerdere malen te horen dat ze niet aan de standaardmaten voldeed. Marie wil met haar deelname een boodschap van diversiteit en inclusie uitdragen. Ze is klaar om haar eigen grenzen te verleggen en nieuwe dingen te ontdekken.

Ivar (18)

Ivar studeert Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en groeide op in een tweetalig gezin. Hij houdt van schrijven en danst al sinds zijn 3, een passie waar hij vrijheid in vindt. Ivar hecht enorm veel belang aan zichzelf te kunnen zijn. Hij heeft geen modellen ervaring, maar is vastbesloten om zijn liefde voor mode en zelfexpressie te combineren in BNTM.

Jesse (20)

Jesse studeert Klinische Psychologie aan de UGent. Hij houdt van shoppen, schrijven en reizen, en geniet van lekker eten en gezelligheid met familie en vrienden. Klassieke muziek en opera brengen hem het meest tot rust. Hij werd al eens gescout, maar durfde de stap toen niet te zetten. Ondanks dat hij nog geen modellen ervaring heeft, wil Jesse met zijn deelname het modellenleven ontdekken en zijn zelfvertrouwen opbouwen.

Oran (18)

Oran studeert Media & Entertainment Business aan Thomas More in Mechelen en heeft langs papa’s kant Indische roots. Hij werkt in een bistro met speeltuin, houdt van uitgaan met vrienden en shoppen. Dat laatste kan hij naar eigen zeggen urenlang volhouden. Zijn interesse in mode werd gewekt na een runway-ervaring in Leuven. Oran is vastbesloten om alle kansen te grijpen en de feedback van de jury direct toe te passen.

Bréseïs (19)

Bréseïs studeert Event- en Projectmanagement aan Arteveldehogeschool en helpt mee in de horecazaak van haar vader. Ze houdt van tekenen, zingen en fotograferen, en komt uit een creatieve familie. Met haar enthousiaste en sociale persoonlijkheid kijkt Bréseïs ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en haar professionele ervaring uit te breiden. Ze ziet BNTM als een kans om uit haar comfortzone te stappen.

Caro (28)

Caro is de oudste kandidaat van het nieuwe seizoen. Ze is architect en heeft al wat ervaring met fotoshoots en reclamespotjes. Ze is creatief en vindt ontspanning in tekenen, schilderen en het bezoeken van musea. Na haar studie verhuisde ze naar Stockholm, maar woont nu alweer vijf jaar in Antwerpen. Caro gaat geen uitdaging uit de weg en wil met haar deelname haar langgekoesterde modellen droom verwezenlijken.

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

Ontdek meer