Sony wil van 'Uncharted' filmfranchise maken

Dieter Blarinckx-24 februari 2022 om 07:03

De film 'Uncharted', een verfilming van de populaire en gelijknamige games, doet het fantastisch in de bioscopen wereldwijd. Na amper één week staat de film op nummer één in heel de wereld. En dat succes heeft ook Sony door.

Ondanks gemengde kritieken, is het merendeel van de fans zéér tevreden met de avonturen van Nate en Sully. Filmproducent Sony heeft dan ook laten slippen dat ze nog grootse plannen hebben met de 'Uncharted'-franchise.

Wie 'm al zag in de bioscoop zal wel weten dat een sequel sowieso zal gebeuren. Maar daar zou het volgens Sony niet blij blijven. Ze willen immers een hele filmfranchise uitwerken voor 'Uncharted', met telkens Tom Holland en Mark Wahlberg in de hoofdrollen. Meer concreet nieuws is er - op dit moment - helaas nog niet.

Heb jij 'm al gezien?

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Zien: dit is de gloednieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 05:34

Thor is back! En dat zullen we geweten hebben, want ook een gloednieuwe en epische trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ werd zopas gedropt!

In deze vierde film van de ‘God of Thunder’, krijgen we voor het eerst ook actrice Natalie Portman als ‘Mighty Thor’ te zien, maar ook acteur Christian Bale die in de huid zal kruipen van ‘Gorr the God Butcher’.

Ook Tessa Thompson, Jeff Goldblum en Chris Pratt zullen hun rollen hernemen.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop!

Ontdek meer