Aaron Blommaert maakt intrede in #LikeMe

Dieter Blarinckx-24 februari 2022 om 06:56

De Vlaamse acteur en zanger Aaron Blommaert is tegenwoordig niet meer weg te slaan van het Vlaamse televisiescherm. Na zijn rol in 'Familie', 'Tien Om Te Zien' en 'The Voice van Vlaanderen', kan je 'm nu ook al zingend en dansend bewonderen in #LikeMe.

Gisteren was Jonas, de rol van Aaron, voor het eerst te zien in de gloednieuwe afleveringen van de succesvolle Ketnetreeks #LikeMe. Voorlopig is nog niet geweten wat de komst van Jonas net zal betekenen voor de hoofdcast, dus stay tuned!

De gloednieuwe afleveringen van #LikeMe kan je nu bekijken via ketnet.be, de Ketnet-app of gewoon om 18u35 op Ketnet zelf!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer