Aaron Blommaert maakt intrede in #LikeMe

Dieter Blarinckx-24 februari 2022 om 06:56

De Vlaamse acteur en zanger Aaron Blommaert is tegenwoordig niet meer weg te slaan van het Vlaamse televisiescherm. Na zijn rol in 'Familie', 'Tien Om Te Zien' en 'The Voice van Vlaanderen', kan je 'm nu ook al zingend en dansend bewonderen in #LikeMe.

Gisteren was Jonas, de rol van Aaron, voor het eerst te zien in de gloednieuwe afleveringen van de succesvolle Ketnetreeks #LikeMe. Voorlopig is nog niet geweten wat de komst van Jonas net zal betekenen voor de hoofdcast, dus stay tuned!

De gloednieuwe afleveringen van #LikeMe kan je nu bekijken via ketnet.be, de Ketnet-app of gewoon om 18u35 op Ketnet zelf!

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer