Aaron Blommaert maakt intrede in #LikeMe

Dieter Blarinckx-24 februari 2022 om 06:56

De Vlaamse acteur en zanger Aaron Blommaert is tegenwoordig niet meer weg te slaan van het Vlaamse televisiescherm. Na zijn rol in 'Familie', 'Tien Om Te Zien' en 'The Voice van Vlaanderen', kan je 'm nu ook al zingend en dansend bewonderen in #LikeMe.

Gisteren was Jonas, de rol van Aaron, voor het eerst te zien in de gloednieuwe afleveringen van de succesvolle Ketnetreeks #LikeMe. Voorlopig is nog niet geweten wat de komst van Jonas net zal betekenen voor de hoofdcast, dus stay tuned!

De gloednieuwe afleveringen van #LikeMe kan je nu bekijken via ketnet.be, de Ketnet-app of gewoon om 18u35 op Ketnet zelf!

Channing Tatum officieel gescheiden

Karen Luiken-26 september 2024 om 09:28

De twee zijn al jaren uit elkaar en hebben inmiddels allebei allang een nieuwe relatie, maar toch zijn Channing Tatum en Jenna Dewan nu pas officieel gescheiden. Dat meldt People.

Channing en Jenna leerden elkaar in 2006 kennen op de set van ‘Set Up’. Ze werden verliefd, trouwden in 2009 en kregen in 2013 een kind. In 2018 besloten ze uit elkaar te gaan, maar de scheiding kwam lange tijd niet rond omdat ze ruzie hadden over geld. Jenna vond dat ze recht had op een deel van de opbrengst van de ‘Magic Mike’-filmreeks van Channing, maar daar was Channing het niet mee eens.

Hoewel het niet bekend is welke afspraken de twee nu op financieel vlak hebben gemaakt, blijken ze de boel inmiddels wel geregeld te hebben. De scheiding is dus officieel rond.

Beide acteurs zijn inmiddels gelukkig met een ander. Jenna heeft twee kinderen met Steve Kazee en gaat ook met hem trouwen. Channing is verloofd met Zoë Kravitz.

Nieuwe beelden van Ariana Grande in 'Wicked'-film gedeeld

Karen Luiken-25 september 2024 om 10:41

Ariana Grande maakt binnenkort haar opwachting als Glinda Upland in de langverwachte musicalfilm ‘Wicked’. Met nieuwe beelden krijgen we alvast een voorproefje van hoe dat eruit zal zien.

‘Wicked’ gaat over Elphaba, een jonge vrouw die verkeerd begrepen wordt vanwege haar ongebruikelijke groene huidskleur, en over Glinda, een populaire jonge vrouw, die verguld is door voorrechten en ambitie. Terwijl de een haar ware kracht moet ontdekken, gaat de ander op zoek naar haar ware hart. De twee ontmoeten elkaar als studenten aan de Shiz Universiteit in het Land van Oz en smeden een onwaarschijnlijke maar diepe vriendschap.

Na een ontmoeting met The Wonderful Wizard of Oz bereikt hun vriendschap een kruispunt en nemen hun levens compleet verschillende paden. Glinda’s verlangen naar populariteit zorgt ervoor dat ze wordt verleid door macht, terwijl Elphaba’s vastberadenheid om trouw aan zichzelf en aan de mensen om haar heen te blijven, onverwachte en schokkende gevolgen zal hebben voor haar toekomst.

Ariana Grande kruipt in de huid van Glinda en de rol van Elphaba wordt gespeeld door Cynthia Erivo. Andere rollen zijn weggelegd voor Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James en Keala Settle.

De film is vanaf 22 november te zien op het witte doek.

Ontdek meer