Wendy wou geen lid worden van WhatsAppgroep ‘De Verraders’

Dieter Blarinckx-23 februari 2022 om 21:00

Wie al naar de eerste afleveringen van ‘De Verraders’ keek, zag hoe het West-Vlaamse icoon Wendy Van Wanten als eerste werd weggestemd door de groep. Tevergeefs zo blijkt, want Wendy bleek een gewone bondgenoot te zijn. En daar had ze het wel moeilijk mee. Zó moeilijk zelfs dat ze besloten heeft om ook geen lid te worden van de WhatsAppgroep van de kandidaten van het programma. Dat maakte deelnemer Dirk bekend via sociale media:

"Het feit dat enkelingen besloten om op iemand anders dan Wendy te stemmen om de pil wat te verzachten, bracht weinig soelaas. We zagen haar niet meer terug. Ze wilde achteraf ook geen lid worden van de WhatsAppgroep van de kandidaten", zei hij.

Vond jij haar eliminatie eerlijk?

Beeld: DPG Media

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer