Precieze doodsoorzaak '16 and Pregnant'-ster vastgesteld

Karen Luiken-24 februari 2022 om 06:53

De precieze doodsoorzaak van Jordan Cashmyer, de ’16 and Pregnant’-ster die op 15 januari op 26-jarige leeftijd overleed, is vastgesteld.

Hoewel het nog niet duidelijk is of de dood het gevolg is van een ongeluk, is het volgens E! News inmiddels wel duidelijk dat ze overleed aan een fentanyl- en cocaïnevergiftiging.

De familie van Jordan liet vorige maand al weten dat de realityster kampte met verslavingsproblemen. “Verslaving plaagt veel gezinnen, en onze familie was er niet immuun voor”, aldus de nabestaanden van de realityster. “Jordan had een manier om de mensen om haar heen altijd aan het lachen te maken. Haar glimlach was besmettelijk. Onze familie is diepbedroefd en we zullen Jordan voor altijd missen.”

Lyla, de 6-jarige dochter van Jordan, blijft zonder ouders achter. Haar vader verloor ze ook al aan een verslaving, zo’n vier maanden voordat Jordan overleed.

Daniel Radcliffe wordt papa!

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:26

Leuk en magisch nieuws voor 'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe want hij en zijn vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje!

Het Britse magazine The Sun meldt dat de bekende Britse acteur Daniel Radcliffe, vooral bekend als de hoofdrolspeler in de ‘Harry Potter’-films, voor het eerst papa wordt. Hij en zijn Amerikaanse vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje samen.

Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt. Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden”, klinkt het bij een bron aan The Sun.

Radcliffe en Darke leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film ‘Kill Your Darlings’ uit 2013.

Proficiat allebei!

Marvel-acteur Jonathan Majors gearresteerd

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:12

Groot nieuws uit Hollywood want acteur Jonathan Majors, de nieuwe leading man van Marvel, is gearresteerd. Naar verluidt zou hij zijn vriendin geslagen hebben.

Jonathan Majors deelde met zijn huidige vriendin een taxi toen ze terugkeerden van een nachtje uitgaan in Brooklyn (New York). Zijn vriendin zag hoe Majors aan het sms’en was met een andere vrouw en confronteerde hem met de feiten. Daarop ging Majors door het lint en zou hij naar verluidt haar vol in het gezicht geslagen hebben. De politie beweert zelfs dat hij zijn handen rond haar nek sloeg. Het Amerikaanse TMZ beweert dat ze de auto onmiddellijk stopten en elk hun eigen weg gingen. Ze sliepen apart. De dag erop deed zijn vriendin aangifte bij de politie.

De vertegenwoordiger van Majors vertelde aan de pers: "Hij heeft niets verkeerds gedaan. We kijken ernaar uit om zijn naam te zuiveren en dit allemaal op te lossen."

Stay tuned voor updates!

Ontdek meer