Precieze doodsoorzaak '16 and Pregnant'-ster vastgesteld

Karen Luiken-24 februari 2022 om 06:53

De precieze doodsoorzaak van Jordan Cashmyer, de ’16 and Pregnant’-ster die op 15 januari op 26-jarige leeftijd overleed, is vastgesteld.

Hoewel het nog niet duidelijk is of de dood het gevolg is van een ongeluk, is het volgens E! News inmiddels wel duidelijk dat ze overleed aan een fentanyl- en cocaïnevergiftiging.

De familie van Jordan liet vorige maand al weten dat de realityster kampte met verslavingsproblemen. “Verslaving plaagt veel gezinnen, en onze familie was er niet immuun voor”, aldus de nabestaanden van de realityster. “Jordan had een manier om de mensen om haar heen altijd aan het lachen te maken. Haar glimlach was besmettelijk. Onze familie is diepbedroefd en we zullen Jordan voor altijd missen.”

Lyla, de 6-jarige dochter van Jordan, blijft zonder ouders achter. Haar vader verloor ze ook al aan een verslaving, zo’n vier maanden voordat Jordan overleed.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer