Sony kondigt beste PlayStation Plus line-up in tijden aan

Nico De Greef-23 februari 2022 om 17:53

Sony PlayStation heeft zonet bekend gemaakt welke games abonnees in maart kunnen spelen. Opmerkelijk aan de nieuwe line-up is dat gamers dit keer getrakteerd worden op niet drie, maar vier games.

Net als elke laatste woensdag van de maand heeft PlayStation op het PlayStation Blog aangekondigd welke games PlayStation Plus gebruikers in de komende maand mogen verwachten. En ditmaal pakt de consolemaker het grootser aan, want gamers krijgen toegang tot maar liefst vier games, in plaats van de gebruikelijke drie.

Op de Playstation 4 kunnen spelers in de komende maand met Team Sonic Racing en Ark: Survival Evolved aan de slag. Op de PlayStation 5 kunnen ze uitkijken naar de komst van de cyberpunk-gestijlde slasher Ghostrunner. Als kers op de taart wordt ook Ghost of Tsushima Legends (de losstaande multiplayer-uitbreiding van Ghost of Tsushima) gratis beschikbaar gemaakt op PS4 en PS5.

Het is al een tijdje geleden dat PlayStation nog met een soortgelijke sterke line-up kwam. De voorbije paar maanden werden namelijk erg magertjes ontvangen door de fans. Sony had dus het een en ander goed te maken, en doet dat met een van de beste PlayStation Plus line-ups in tijden. Graag meer van dit!

Bovenstaande games zijn gratis te downloaden vanaf 3 maart tot en met 4 april.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer