Wordt Rege-Jean Page de nieuwe James Bond?

Dieter Blarinckx-08 augustus 2021 om 08:49

Hoewel ‘Bridgerton’ al even uit is en de hype ondertussen al wat gaan liggen is, blijft hoofdrolspeler Rege-Jean Page wel dé publieksfavoriet om de nieuwe James Bond te worden. Daniel Craig zal er immers na ‘No Time To Die, die uitkomt in september, definitief mee stoppen. Maar wie neemt de fakkel dan over? Volgens veel insiders zou ‘Bridgerton’-hottie Rege-Jean wel eens in de huid kunnen kruipen van de meest bekende Britse actieheld.

“Het ziet er stilaan naar uit dat de makers van de ‘James Bond’-films weten wie de vervanger zal worden van Daniel Craig. Als we naar de cijfers kijken, is Rege-Jean Page namelijk overduidelijk de favoriet”, klinkt het bij Alex Apati van het Gokbedrijf Ladbrokes.

Naast hem zouden ook Idris Elba, James norton, Luke Evans en Henry Cavill nog in de running zijn.

Spannend!

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Deze kandidaat heeft 'Big Brother' moeten verlaten

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:11

Het was gisteren een spannende avond voor drie bewoners van het ‘Big Brother’-huis. De nieuwelingen Amy, Eveline en Leroy werden door hun medekandidaten genomineerd en liepen daarom het risico naar huis te worden gestuurd. Leroy kreeg al snel te horen dat hij genoeg stemmen had gekregen en daarom safe zat. Niet veel later kreeg Eveline hetzelfde bericht. Met als gevolg: Amy heeft haar koffers moeten pakken.

De tijd van Amy in het ‘Big Brother’-huis was kort en bondig. Of ze ervan baalt nu al weg te moeten? Integendeel. Met tranen van blijdschap liet ze haar medebewoners achter zich. “Het zijn echt mijn mensen niet”, zei ze. “Je kan je niet voorstellen hoe vals ze zijn.”

Ontdek meer