Wordt Rege-Jean Page de nieuwe James Bond?

Dieter Blarinckx-08 augustus 2021 om 08:49

Hoewel ‘Bridgerton’ al even uit is en de hype ondertussen al wat gaan liggen is, blijft hoofdrolspeler Rege-Jean Page wel dé publieksfavoriet om de nieuwe James Bond te worden. Daniel Craig zal er immers na ‘No Time To Die, die uitkomt in september, definitief mee stoppen. Maar wie neemt de fakkel dan over? Volgens veel insiders zou ‘Bridgerton’-hottie Rege-Jean wel eens in de huid kunnen kruipen van de meest bekende Britse actieheld.

“Het ziet er stilaan naar uit dat de makers van de ‘James Bond’-films weten wie de vervanger zal worden van Daniel Craig. Als we naar de cijfers kijken, is Rege-Jean Page namelijk overduidelijk de favoriet”, klinkt het bij Alex Apati van het Gokbedrijf Ladbrokes.

Naast hem zouden ook Idris Elba, James norton, Luke Evans en Henry Cavill nog in de running zijn.

Spannend!

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer